12.8 C
București
miercuri, 27 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleToate drumurile intens circulate din Portul Constanța vor fi asfaltate 

Toate drumurile intens circulate din Portul Constanța vor fi asfaltate 

În perioada imediat următoare, CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța va începe asfaltarea tuturor drumurilor intens circulate din Portul Constanța. Lucrările de asfaltare se vor concentra pe legăturile cu autostrada A4, inclusiv podul hobanat peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, precum și pe partea de nord a Portului Constanța.

Vor fi asfaltate 22 de sectoare de drum printre care drumul dintre Poarta 7 și Poarta 9, afectat de traficul de camioane, drumul care face legătura cu podul de la Poarta 5, drumul spre silozurile Anghel Saligny, accesul spre danele 43 și 44, accesul la noua parcare de la rădăcina molului 3.

Toate lucrările, care totalizează peste 31.000 metri pătrați de suprafață asfaltată, se vor derula pe durata a 2 luni, pentru ca toate drumurile să fie pregătite pentru afluxul de camioane determinat de viitoarea campanie agricolă.

În prima fază a lucrărilor vor fi prioritare toate legăturile cu autostrada A4, apoi șantierele se vor muta spre nordul portului.

Valoarea totală a lucrarilor este de 1.838.400 lei (fara TVA), suma asigurată din surse proprii ale Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Boloș: Portul Constanţa va avea două scannere operaţionale până la sfârșitul acestui an 

Portul Constanţa va avea două scannere operaţionale până la sfârșitul acestui an, din cele 26 de sisteme noi de...

Indicatorii tehnico-economici pentru investiţiile din Portul Constanţa – aprobați de Guvern

Indicatorii tehnico-economici pentru investiţiile din Portul Constanţa au fost aprobate, vineri, de Guvern, a transmis Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole