9.3 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleCamera Deputaţilor: A început dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Agriculturii

Camera Deputaţilor: A început dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Agriculturii

Camera Deputaţilor a început luni dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, votul urmând să fie dat marţi.

Şedinţa este condusă de preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 186 de deputaţi.

Textul moţiunii este citit de deputatul USR Daniel Blaga.

Moţiunea simplă a fost iniţiată de deputaţii USR şi este intitulată „Odele pentru Ceauşescu nu salvează agricultura românească”.

Deputaţii USR solicită, în moţiunea simplă, ca prim-ministrul Marcel Ciolacu să îl demită pe ministrul Agriculturii, Florin Barbu, susţinând că acesta ar trebui să lase funcţia pe care o deţine „pentru cineva mai priceput şi mai puţin nostalgic după comunism”.

„Florin Barbu ar trebui să lase această funcţie pentru cineva mai priceput şi mai puţin nostalgic după comunism. El raportează cifre prea „măsluite” şi tânjeşte după Epoca de Aur. Semnatarii acestei moţiuni îl îndeamnă pe prim-ministrul Marcel Ciolacu să îl demită pe ministrul Agriculturii şi, astfel, să le facă o bucurie fermierilor înainte de sărbătorile de Paşte”, se menţionează în document. 

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cum îngrijim closca pe ouă pentru a obține pui sănătoși

Primăvara este anotimpul când, cel mai frecvent, găina se...
‹ adv ›

Suprafeţele eligibile pentru schemele de plată gestionate de APIA

În vederea accesării sprijinului în conformitate cu reglementările în vigoare vă prezentăm o sinteză a aspectelor privind normele (condiţiile,...

CE: Comerţul agroalimentar al UE a început în forţă anul 2024 

Comerţul agroalimentar al UE a înregistrat o evoluţie pozitivă în luna ianuarie 2024, când excedentul comercial a ajuns la...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole