17.8 C
București
miercuri, 29 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleUSV Iași este în clasamentul universitar Round University Ranking 

USV Iași este în clasamentul universitar Round University Ranking 

Cu bucurie semnalăm prezența Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” (USV Iași) în clasamentul universitar „Round University Ranking”, pe două domenii de studii: „științele vieții” și „științe medicale”, pentru care a fost analizată, alături de primele 1200 universități din lume. 

Includerea universității în acest ranking internațional (pozițiile 862, respectiv 711),  arată că realizările noastre sunt remarcate, într-un trend ascendent și că ele confirmă angajamentul membrilor comunității academice din universitate față de excelența în educație și în cercetare.

Acest clasament mondial –RUR Subject Ranking – este realizat pe 20 de domenii majore, urmărind patru indicatori de performanță. El oferă conform datelor din anul 2023, realizările  din cercetare, educație, diversitatea internațională a programelor de studii și sustenabilitatea financiară a instituției în domeniile specifice. Pe lângă extinderea gamei de domenii, în acest an au fost introduse 25 de clasamente distincte pentru diferite subiecte de specialitate. 

Ranking-ul acesta arată locul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași  în rândul universităților de top din întreaga lume și a unor poziții onorante între primele zece universități din România. Pentru domeniile „Life Sciences”  și respectiv „Medical Science”, USV Iași ocupă locul 2 pentru indicatorul „diversitatea programelor internaționale”, locul 5 din țară atât pentru pentru indicatorul „educație” cât și pentru cel privind „sustenabilitate financiară” și respectiv locul 8 pentru indicatorul cercetare. 

Evaluările specifice pot fi accesate în secțiunea „Subject Area” de pe site-ul: www.roundranking.com.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Iustin Grigoraș Crețu – tânărul de doar 19 ani care crește iepuri de rasă

Iustin Grigoraș Crețu este un tânăr de 19 ani...
‹ adv ›

Studenți ai USV Iași vor participa la AGRONOMIADA 2024

Între 23 și 26 mai, studenți ai Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV)...

Ștefan Emanuel Covaliu, tânăr inginer agronom, a învățat să multiplice semințe la o multinațională în Noua Zeelandă

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași a ajuns în Noua...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole