sâmbătă, 25 iunie, 2022
29.7 C
București

-

HomepageArticoleCâștigă milioane de dolari anual din vânzarea urinei de căprioară

Câștigă milioane de dolari anual din vânzarea urinei de căprioară

Pornind de la principiul că banii nu au miros, un american a dezvoltat o afacere cu vânzări de milioane de dolari, vânzând urină de căprioară companiilor de parfumerie.

Afacerea lui Sam Collora a început încă prin anii 90, care pe atunci era directorul unei fabrici de prelucrare a oţelului. Îi plăcea însă foarte mult să meargă la vânat în timpul liber, așa că soția sa i-a dăruit o căprioară cu gândul să-l convingă să nu mai vâneze bietele animale.

La scurt timp Sam a aflat despre proprietățile pe care le are urina căprioarelor la producerea parfumurilor, așa că a decis să inițieze o afacere, care, în timp, a crescut şi s-a dezvoltat. Dacă la început vindeau doar către câțiva dealeri, acum s-au extins la nivel național.

Îngrijesc la ferma lor de aproximativ 150 de animale. Cifra de afaceri anuală a antreprenorului – 44 milioane de dolari. Cel mai căutat produs – o sticluță de 50 de grame se vinde pe rafturi la prețul de 15.50 dolari.

Devine tot mai poplară și urina de căprioară uscată, care are un termen de valabilitate nelimitat. În afară de aceasta, familia mai deține și un magazin în care se vând produse pentru vânătoare.

După cum a recunoscut fermierul, îi place ceea ce face, dar atunci când le vorbește oamenilor despre afacerea sa, ei încep să strâmbe din nas. Vizitatorii de la ferma sa vin cu gândul că o să vadă ceva dezgustător.

Nimic mai greșit! Deoarece chiar și puțin gunoi poate schimba mirosul și efectul urinei de căprioare, grajdurile sunt ținute într-o curățenie ideală. Totul este în fiecare zi bine spălat și uscat.

Urina de căprioare se foloseşte încă din 1960, când un fermier din Pennsylvania a înfiinţat Robbins Scent Co. El a început, atunci, să-i aprovizioneze cu astfel de urină pe vânzătorii de parfumuri.

Urina de căprioară mai este folosită de vânători ca momeala, pentru atragerea cerbilor. Cel mai scump produs, de 50 de dolari, este o sticla de urină de căprioară în călduri cu efect garantat asupra masculilor.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

De ce crapă roșiile. Vezi 4 motive și cum le evităm

Roșiile sunt o culturăd destul de capricioase. Uneori pot...

Irigarea castraveților. Sfaturi pentru o recoltă bună

Apa este vitală pentru creșterea și dezvoltarea castravetelui, mai ales că aceasta se conține în fructele acestuia în proporție...

APIA: Plăți pentru sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în...

În România se răspândește un nou dăunător al tomatelor și castraveților din spațiile protejate

În atenția legumicultorilor, musculița mediteraneană a tomatelor (Lasioptera Tomaticola) - un nou dăunător al tomatelor și castraveților din...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate