29.2 C
București
joi, 13 iunie, 2024

-

HomepageAdvCFRO: Au început înscrierile în programul „Tineri Lideri pentru Agricultură”, Ediția 2024-2025

CFRO: Au început înscrierile în programul „Tineri Lideri pentru Agricultură”, Ediția 2024-2025

Clubul Fermierilor Români anunță că în prezent există o Comunitate de peste 300 de absolvenți, construită în cadrul Programului „Tineri Lideri pentru Agricultură”.

În acest sens, continuă înscrierile pentru seria a VI-a a Programului „Tineri Lideri pentru Agricultură” (TLA).

TLA este primul program major european care abordează în mod creativ nevoia de a crește atractivitatea pentru agricultură a noii generații, de a asigura schimbul generațional, pe fondul îmbătrânirii populației, și de a gestiona riscurile asociate schimbărilor climatice, care necesită punerea la lucru a noilor tehnologii și modele de afaceri. 

Începând cu luna octombrie 2024, peste 100 de tineri sunt așteptați să participe la cursurile de pregătire, organizate de Clubul Fermierilor Români, cu scopul de a dobândi cunoștințele necesare pentru a prelua afacerile familiei, pentru asumarea rolului de lider în propriile afaceri și în comunitate, dar și pentru a participa activ la buna reprezentare profesională a fermierilor în structurile administrației publice din România și de la Bruxelles.

Grupul Agricover, în calitate de susținător principal al programului, continuă sprijinul financiar și pentru seria programului ce urmează, acoperind integral cheltuielile de școlarizare pentru toți participanții.

Cine poate participa?

Programul „Tineri Lideri pentru Agricultură” se adresează tinerilor cu vârsta de până la 35 ani, absolvenți de facultate, din familii de fermieri sau cu afaceri proprii în domeniul agricol (cu exploatația înregistrată la APIA).

Calendar înscrieri ediția 2024-2025:

Perioadă înscrieri: până pe 31 august 2024
Perioadă interviuri și selecție candidați: până pe 15 septembrie 2024
Publicare listă finală tineri participanți program: 1 octombrie 2024
Începere cursuri: octombrie 2024.

Mai multe detalii despre program găsiți aici. Formularul de înscriere aici.

CFRO
CFROhttps://www.cfro.ro
Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă este o asociaţie non-profit și neguvernamentală a fermierilor din România.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Compania FirstFarms A/S a lansat un amplu sistem de irigații în România ce acoperă 1.300 ha

Danezii de la FirstFarms A/S, cu exploatații de 6.400...

Ravibis™ – controlează făinarea și rapănul merelor sustenabil și eficient

RAVIBIS™ este un produs de contact pe bază de bicarbonat de sodiu (NaHCO3). Biocarbonatul de sodiu este clasificat ca substanță...

OMV Petrom investeşte aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi

OMV Petrom va investi aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi pentru a transforma rafinăria în primul producător...

REI Grup: Peste 4 miliarde euro fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea companiilor, instalare de panouri fotovoltaice și digitalizare

Autoritățile pun la dispoziția companiilor, atât celor la început de drum (start-up), cât și IMM sau întreprinderilor mari, peste...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole