12.1 C
București
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

-

HomepageAdvBayer anunță un parteneriat cu Trinity Agtech pentru monitorizarea carbonului în ferme

Bayer anunță un parteneriat cu Trinity Agtech pentru monitorizarea carbonului în ferme

Bayer a anunțat, astăzi, un parteneriat cu compania cu sediul în Regatul Unit, Trinity Agtech. În cadrul eforturilor Bayer de a impulsiona agricultura regenerativă, platforma Sandy a Trinity Agtech va fi esențială pentru Inițiativa Carbon a Bayer în regiunea EMEA, măsurând și monitorizând carbonul la nivel de fermă.

„Colaborarea noastră cu Trinity oferă multe beneficii pentru fermieri și pentru partenerii noștri din lanțul valoric alimentar care doresc să își îndeplinească angajamentele de reducere a carbonului și să susțină practicile regenerative în agricultură,” a spus Lionnel Alexandre, liderul afacerilor cu carbon pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Divizia de Științe Agricole Bayer.

lionnel alexandre bayer
Lionnel Alexandre, Bayer

Mai mult, cooperarea va permite dezvoltarea personalizată a soluțiilor Bayer pentru nevoile jucătorilor din lanțul valoric și a fermierilor, bazată pe capacitățile Trinity.

„Avem nevoie de tehnologie de măsurare fiabilă și analiză de date pentru a verifica reducerile de carbon și sechestrarea carbonului pe ferme. Trinity contribuie cu platforma sa de ultimă generație, care este recunoscută de mulți experți din întreaga lume.”

Exploatând forțele științifice, digitale și agronomice de ambele părți, rezultatul este un ecosistem unic de agricultură regenerativă, dezvoltând active de înaltă calitate pentru o piață care trebuie să fie angajată în obținerea de rezultate tangibile și credibile.

Inițiativa Carbon

Inițiativa Europeană pentru Carbon este vitală pentru strategia globală a Bayer de a modela agricultura regenerativă. Aceasta include creșterea productivității și rezilienței agriculturii, în timp ce se restaurează resursele naturale.

Începută în 2021, Inițiativa Carbon include acum mai multe proiecte personalizate cu companii mari din lanțul valoric al alimentației și agriculturii.

Astăzi, fermierii din mai multe țări europene și companiile din lanțul valoric al alimentației și agriculturii lucrează împreună cu acești parteneri pentru a reduce emisiile de carbon și a sechestra carbonul în sol.

Rezultatele proiectelor arată că, fermierii care folosesc practici regenerative emit în medie cu 15 procent mai puțin carbon decât fermierii convenționali.

Vezi și Bayer testează un instrument unic de inteligență artificială generativă pentru agricultură.

Obiective Bayer

Până în 2025, Bayer se așteaptă să crească semnificativ numărul de proiecte din lanțul valoric al alimentației și agriculturii și numărul de fermieri care participă la programele din lanțul valoric, deoarece Inițiativa Europeană pentru Carbon va trece de la faza pilot la faza de extindere pentru proiecte comerciale.

Pentru a susține aceste obiective, monitorizarea, raportarea și verificarea (MRV) fiabile sunt esențiale pentru toți actorii lanțului valoric al alimentației pentru a fi conformi cu părți terțe, linii directoare globale, organisme de certificare și cerințe regulatorii.

Cu Sandy, Trinity Agtech a dezvoltat o platformă cloud nouă, de încredere și ușor de utilizat, unde fermierii și dezvoltatorii de proiecte vor aduce toate datele într-un singur loc pentru a crea un registru bazat pe date primare și fapte reale ale capitalului natural al unei ferme.

Acest lucru îi permite fermierului să evalueze bilanțul carbonului în fermă și opțiunile pentru viitor.

Sergiu Jaman
Sergiu Jaman
Consultant AgTech

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

EuroGrain Exchange 2024 – semănând parteneriate, recoltând oportunități nelimitate

Cea de-a doua ediție a EuroGrain Exchange, găzduită săptămâna...

Lactalis a anunțat că vânzările au crescut cu 4,3% în 2023, dar profitul a rămas scăzut

Lactalis, cel mai mare producător mondial de lactate, a anunţat joi că vânzările au crescut cu 4,3% în 2023,...

Radu Puiu, XTB: Prețurile ouălor continuă să fie ridicate pentru români

Perioada Sărbătorii de Paște este unul dintre cele două evenimente importante din perspectivă religioasă ce pot reprezenta și catalizatori...

Zinchuk: BERD a oferit peste un miliard de euro pentru investiţii în România

România a utilizat fonduri din partea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) de peste un miliiard de euro...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole