15 C
București
joi, 25 aprilie, 2024

-

HomepageAdvAplatizor de cereale - transformă boabele în fulgi pentru alimentația animalelor

Aplatizor de cereale – transformă boabele în fulgi pentru alimentația animalelor

În industria agricolă modernă, găsirea modalităților eficiente de producție a hranei pentru animale este esențială pentru succesul fermelor.

În acest context, aplatizorul devine un instrument foarte util pentru fermieri, oferindu-le posibilitatea de a transforma boabele tari în fulgi de cereale cu suprafață mare, ușor digerabilă pentru animale.

Aplatizorul este disponibil pe agrozootehnie.ro, magazin online dedicat nevoilor fermierilor.

Acest utilaj este proiectat pentru a facilita procesul de preparare a hranei pentru animale, oferind multiple avantaje și beneficii:

  1. Aplatizorul permite reglarea cantității și comutarea între modurile de zdrobire cu ușurință, asigurând producția unei hrane de înaltă calitate potrivită pentru nevoile specifice ale animalelor.
  2. Utilizarea aplatizorului permite reducerea cantității de furaje cu până la 25%, fără a compromite calitatea hranei. Astfel, fermierii pot realiza economii semnificative la costurile cu furajele și pot obține rezultate optime în producție.
  3. Cerealele presate pot fi pregătite în mod proaspăt, păstrându-și astfel întreaga valoare nutritivă și conținutul de vitamine, fără să le piardă. Își păstrează structura afânată, și nu se formează grămezi în stomacul animalelor.
  4. De asemenea, stimulează formarea salivei pentru a ajuta sucurile gastrice la digerare. Respectiv, digerarea la animale se desfășoară mult mai încet și astfel și mai omogen.
  5. Respirația animală nu suferă de acumularea de praf sau de lipire. În plus, contribuind la o stare generală mai bună a animalelor.

Disponibil acum pe agrozootehnie.ro, aplatizorul este soluția ideală pentru fermierii care caută să îmbunătățească eficiența și performanța în producția de hrană pentru animale. 

Agrozootehnie.ro
Agrozootehnie.ro
Agrozootehnie.ro oferă o gamă largă de produse zootehnice și soluții pentru dezvoltarea fermelor mari, mici și mijlocii.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...

Tractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Ce ne puteți spune despre participarea Sigma CVM România la târgul Agraria din acest an?  „Participarea Sigma CVM România la...

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile de investiții, iar județul Timiș este unul dintre orașele cheie...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole