14.1 C
București
miercuri, 29 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAFIR: Investiții de până la 1.500.000 euro/proiect în exploatații pomicole

AFIR: Investiții de până la 1.500.000 euro/proiect în exploatații pomicole

În vederea lansării sesiunii de primire a solicitărilor de finanțare, AFIR a publicat versiunea finală a Ghidului solicitantului pentru intervenția DR-15 Investiții în exploatații pomicole din cadrul PS PAC 2027.

În baza acestui document se pot întocmi cererile de finanțare pentru investiții în sectorul pomicol, pentru care beneficiarii eligibili pot obține până la 1.500.000 euro/ proiect pentru investiții sau până la 300.000 euro în cazul proiectelor care propun doar achiziția de utilaje și de echipamente agricole. Sprijinului nerambursabil ajunge de maximum 65% din total costuri eligibile.

Pentru elaborarea documentației necesare depunerii cererii de finanțare, toți cei interesați au la dispoziție pe pagina www.afir.ro, la secțiunea Finanțare, Ghidul solicitantului și anexele aferente DR-15.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AFIR: Finanţare de peste 35 mln de euro pentru construirea de drumuri agricole şi comunale

Proiecte pentru construirea de drumuri agricole şi comunale, în...
‹ adv ›

Plăţi de peste 80 milioane euro realizate de APIA şi AFIR în ultimele trei zile

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) şi Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) au efectuat plăţi de...

AFIR a făcut plăţi de 119 mln euro în perioada 22-30 aprilie 2024

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a făcut plăţi de 119 milioane euro (594,66 milioane de lei) în perioada...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole