16.4 C
București
vineri, 3 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAFIR: Investiții de până la 1.500.000 euro/proiect în exploatații pomicole

AFIR: Investiții de până la 1.500.000 euro/proiect în exploatații pomicole

În vederea lansării sesiunii de primire a solicitărilor de finanțare, AFIR a publicat versiunea finală a Ghidului solicitantului pentru intervenția DR-15 Investiții în exploatații pomicole din cadrul PS PAC 2027.

În baza acestui document se pot întocmi cererile de finanțare pentru investiții în sectorul pomicol, pentru care beneficiarii eligibili pot obține până la 1.500.000 euro/ proiect pentru investiții sau până la 300.000 euro în cazul proiectelor care propun doar achiziția de utilaje și de echipamente agricole. Sprijinului nerambursabil ajunge de maximum 65% din total costuri eligibile.

Pentru elaborarea documentației necesare depunerii cererii de finanțare, toți cei interesați au la dispoziție pe pagina www.afir.ro, la secțiunea Finanțare, Ghidul solicitantului și anexele aferente DR-15.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AFIR a făcut plăţi de 119 mln euro în perioada 22-30 aprilie 2024

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a făcut plăţi...
‹ adv ›

AFIR prelungește sesiunea de depunere a proiectelor de investiții în pomicultură

AFIR - Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță prelungirea cu o lună a sesiunii de primire a cererilor de...

Plăți FEADR de 3,2 milioane de euro efectuate de AFIR

Beneficiarii FEADR au primit în această săptămână în conturile bancare o nouă tranșă de plată în valoare totală de 3,19...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole