12.4 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogAgrobiznes lansează pagina „Tineri în agricultură” - inițiativă dedicată tinerei generații și...

Agrobiznes lansează pagina „Tineri în agricultură” – inițiativă dedicată tinerei generații și comunității academice

Dintotdeauna am crezut în puterea tinerilor de a schimba lucrurile spre bine și de a aduce o nouă valoare agriculturii, în ultimii ani, reușind să creăm în cadrul Agrobiznes o comunitate puternică de tineri pasionați de agricultură.

Știind necesitățile și interesele acestora, mai ales că, o bună parte a echipei Agrobiznes este formată din tineri absolvenți ai specialităților cu profil agricol și tineri fermieri, am creat o nouă secțiune, orientată spre studii și oportunități de dezvoltare pentru tinerii pasionați de agricultură.

Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor și aspirațiilor tinerilor care au ales să urmeze studii sau să dezvolte o afacere în acest domeniu, oferindu-le o gamă largă de resurse și suport.

„Această inițiativă subliniază angajamentul nostru de a promova cunoștințele și inovațiile în agricultură, reflectând viziunea noastră de a contribui activ la formarea viitoarelor talente în acest sector vital.

Pagina va fi un centru de informare bogat, cuprinzând detalii despre diverse programe de formare profesională, cursuri specializate și seminarii, toate orientate spre îmbunătățirea cunoștințelor și competențelor tinerilor în agricultură. De asemenea, se vor găsi informații despre oportunitățile de stagii și practici în ferme renumite, precum și despre programele de schimburi internaționale, oferind astfel tinerilor șansa de a învăța și de a se dezvolta într-un context global”, menționează Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Un alt aspect important al paginii va fi prezentarea diferitelor forme de suport financiar și non-financiar disponibile pentru tineri, incluzând burse, finanțări pentru proiecte start-up în agricultură, precum și ghiduri și consultanță pentru navigarea în lumea afacerilor agricole.

În plus, ne propunem să creăm o comunitate de tineri entuziaști, prin intermediul unui forum dedicat și evenimente networking, unde aceștia pot interacționa, schimba idei și construi parteneriate.

Pagina Tineri în agricultură nu doar că va oferi resurse valoroase pentru educația și dezvoltarea profesională a tinerilor, dar va contribui și la consolidarea viitorului sectorului agricol, prin susținerea și încurajarea noii generații de profesioniști în agricultură.

Pagina Tineri în agricultură este disponibilă pe acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

APIA a efectuat plăţi de aproape 124 milioane lei, în perioada 24-26 aprilie 2024

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a...
‹ adv ›

Acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene în Caraș-Severin

Ministerul Mediului a emis, vineri, acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene, cu un total de 81 de turbine,...

FNGCIMM: 18 instituţii de credit intenționează să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus

Un număr de 18 instituţii de credit şi-au exprimat intenţia de a participa la schema de ajutor de stat...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole