9.7 C
București
luni, 26 februarie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleANIF plăteşte 408 milioane lei pentru lucrări de irigaţie în Dolj, Călăraşi...

ANIF plăteşte 408 milioane lei pentru lucrări de irigaţie în Dolj, Călăraşi şi Tulcea

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) intenţionează să plătească 408,57 milioane de lei, fără TVA, pentru lucrări de irigaţii în judeţele Dolj, Călăraşi şi Tulcea, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform anunţului, lucrările vizează obiectivele de investiţii aflate în administrarea ANIF, din cadrul Programului Naţional de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigaţii din România.

Contractul este împărţit în trei loturi şi va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 ianuarie 2024, ora 15:00.

Primul lot se referă la reabilitarea staţiei de pompare de desecare SPE Măgura Gâştii din amenajarea Bechet Dăbuleni judeţul Dolj (11,85 milioane lei), iar al doilea lot prevede reabilitarea infrastructurii de irigaţii din amenajarea de irigaţii Jegalia, judeţul Călăraşi (153,46 milioane lei).

Conform anunţului, al treilea lot face referire la reabilitarea amenajării de irigaţii Peceneaga – Turcoaia – Măcin, judeţul Tulcea (243,25 milioane lei).

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

AFIR a publicat Ghidul solicitantului pentru Modernizarea infrastructurii de irigații

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat pe www.afir.ro versiunea finală a Ghidului solicitantului pentru DR-25 Modernizarea infrastructurii de irigații, intervenție finanțată prin Planul Strategic...

AFIR: Solicitări de finanţare de peste 262 mln de euro, depuse pe schema de Energie

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor privind sprijinirea investițiilor în...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole