23.5 C
București
luni, 8 aprilie, 2024

-

HomepageAdvVIDEO. Fermieră: Am instalat un sistem italian de protecție a livezilor în...

VIDEO. Fermieră: Am instalat un sistem italian de protecție a livezilor în parteneriat cu Advice&Consulting

Dor-Fruct Group este o companie de familie din Moldova, antrenată în producerea de cireșe, prune și piersici, ce sunt comercializate atât pe piețele locale, cât și pe cele internaționale.

Pentru a-și îmbunătăți calitatea și producția, Dor-Fruct Group a colaborat cu Advice&Consulting pentru a implementa un sistem de protecție a culturilor sâmburoase, capabil să protejeze producția de agenții atmosferici și, prin urmare, să mențină investiția în siguranță.

„După finalizarea studiilor, am decis să mă implic în dezvoltarea afacerii familiei. Am observat potențial în cultivarea sâmburoaselor, astfel că ne-a părut oportun să ne dezvoltăm pe această direcție. Am avut nevoie de companii de încredere pentru realizarea planurilor, astfel am optat pentru colaborarea cu Advice&Consulting”, a declarat Dorina Tataru, directorul Dor-Fruct Group.

Aceasta a dus la o îmbunătățire a producției de fructe a Dor-Fruct Group.

„Tehnologiile italiene sunt de înaltă calitate și au ajutat compania noastră să obțină rezultate mai bune. Suntem mulțumiți de lucrul care s-a făcut și ne dorim să continuăm acest parteneriat”, a mai declarat Dorina Tataru.

Despre Advice&Consulting

Advice&Consulting este o companie italiană care oferă servicii de consultanță și implementare de proiecte în domeniul pomiculturii. Compania este cunoscută pentru calitatea produselor și serviciilor sale, precum și pentru experiența și know-how-ul, garantate inclusiv în Moldova și România, datorită echipei sale de profesioniști prezente la fața locului.

Advice&Consulting oferă o gamă largă de servicii, inclusiv:

  • Proiectare și consultanță: compania oferă servicii de consultanță pentru planificarea și implementarea de proiecte pomicole, precum și pentru optimizarea producției și a eficienței.
  • Implementare: compania are o echipă de tehnicieni și ingineri care pot implementa proiecte pomicole de orice dimensiune.
  • Asigurarea calității: compania se angajează să ofere produse și servicii de înaltă calitate, care să îndeplinească standardele internaționale.

Pentru mai multe detalii, accesați advice-consulting.it.

Reprezentant comercial:

  • Sergiu Clevada – Manager Vânzări Moldova
  • Mobil: +373-68752727
  • Email: [email protected].
Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ADAMA lansează pe piața europeană Forapro, un nou fungicid pentru cereale

ADAMA Ltd., lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, a anunțat lansarea pe piața din Europa a...

Inovație în agricultura de precizie în România prin colaborarea dintre Bayer și Titan Machinery

Pentru a maximiza performanța și profitabilitatea în agricultura de precizie, Bayer și Titan Machinery au decis să își unească...

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului, în cadrul unei scheme de ajutor de stat lansate de...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole