17.2 C
București
duminică, 12 mai, 2024

-

HomepageAdvVIDEO. Fermieră: Am instalat un sistem italian de protecție a livezilor în...

VIDEO. Fermieră: Am instalat un sistem italian de protecție a livezilor în parteneriat cu Advice&Consulting

Dor-Fruct Group este o companie de familie din Moldova, antrenată în producerea de cireșe, prune și piersici, ce sunt comercializate atât pe piețele locale, cât și pe cele internaționale.

Pentru a-și îmbunătăți calitatea și producția, Dor-Fruct Group a colaborat cu Advice&Consulting pentru a implementa un sistem de protecție a culturilor sâmburoase, capabil să protejeze producția de agenții atmosferici și, prin urmare, să mențină investiția în siguranță.

„După finalizarea studiilor, am decis să mă implic în dezvoltarea afacerii familiei. Am observat potențial în cultivarea sâmburoaselor, astfel că ne-a părut oportun să ne dezvoltăm pe această direcție. Am avut nevoie de companii de încredere pentru realizarea planurilor, astfel am optat pentru colaborarea cu Advice&Consulting”, a declarat Dorina Tataru, directorul Dor-Fruct Group.

Aceasta a dus la o îmbunătățire a producției de fructe a Dor-Fruct Group.

„Tehnologiile italiene sunt de înaltă calitate și au ajutat compania noastră să obțină rezultate mai bune. Suntem mulțumiți de lucrul care s-a făcut și ne dorim să continuăm acest parteneriat”, a mai declarat Dorina Tataru.

Despre Advice&Consulting

Advice&Consulting este o companie italiană care oferă servicii de consultanță și implementare de proiecte în domeniul pomiculturii. Compania este cunoscută pentru calitatea produselor și serviciilor sale, precum și pentru experiența și know-how-ul, garantate inclusiv în Moldova și România, datorită echipei sale de profesioniști prezente la fața locului.

Advice&Consulting oferă o gamă largă de servicii, inclusiv:

  • Proiectare și consultanță: compania oferă servicii de consultanță pentru planificarea și implementarea de proiecte pomicole, precum și pentru optimizarea producției și a eficienței.
  • Implementare: compania are o echipă de tehnicieni și ingineri care pot implementa proiecte pomicole de orice dimensiune.
  • Asigurarea calității: compania se angajează să ofere produse și servicii de înaltă calitate, care să îndeplinească standardele internaționale.

Pentru mai multe detalii, accesați advice-consulting.it.

Reprezentant comercial:

  • Sergiu Clevada – Manager Vânzări Moldova
  • Mobil: +373-68752727
  • Email: [email protected].
Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Apofruit – cooperativa din Italia cu 2700 de membri, anunță planurile de investiții în inovație varietală

Apofruit, o importantă cooperativă din Italia cu peste 2.700...

Saint-Gobain România şi OMV Petrom semnează un acord pentru furnizarea de energie verde

OMV Petrom va livra, în următorii cinci ani, circa 800 GWh de energie regenerabilă în cele 14 locaţii ale...

Soluții pentru îmbunătățirea protecției și sănătății culturilor împotriva dăunătorilor în condiții nefavorabile

Succesul fermierilor depinde de protecția corespunzătoare și eficientă a culturilor în prezența dăunătorilor care pot afecta productivitatea și profitabilitatea...

CEC Bank a finanţat peste 3.000 de proiecte din fonduri europene

Fondurile europene au un rol esenţial în dezvoltarea României, CEC Bank finanţând, de la demararea exerciţiului financiar 2007-2013 şi...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole