19.2 C
București
miercuri, 3 aprilie, 2024

-

HomepageAdvZiua Culturilor Fixatoare de Azot 2023: O oportunitate de a afla despre...

Ziua Culturilor Fixatoare de Azot 2023: O oportunitate de a afla despre cele mai noi tehnologii

Culturile fixatoare de azot au o importanță deosebită pentru agricultură, contribuind semnificativ la îmbunătățirea fertilității solului. Pe 29 septembrie, la Ferma AgroChirnogi din comuna Chirnogi, județul Călărași, va avea loc ediția din acest an a evenimentului Ziua Culturilor Fixatoare de Azot.

În cadrul evenimentului, vor fi discutate cele mai noi tehnologii utilizate în culturile fixatoare de azot, în acord cu cerințele europene. De asemenea, va fi organizată o discuție despre inovație și progres în culturile fixatoare de azot irigate.

Vor participa specialiști din domeniul agriculturii, reprezentanți ai companiilor care furnizează soluții tehnice privind cultura de soia, producători de utilaje agricole, sisteme de irigații și mulți alții.

Acest eveniment este o oportunitate excelentă pentru fermieri, specialiști din domeniul agriculturii și alte persoane interesate de agricultură să afle despre cele mai noi tehnologii și tendințe în culturile fixatoare de azot.

Toți doritorii sunt așteptați în câmp începând cu ora 10:00. Intrarea este liberă.

Eveniment organizat de – FAPPR – Mândru că sunt fermier, Ferma AgroChirnogi, Maria Group. Partener Principal – Corteva Agriscience. Agrobiznes asigură promovarea evenimentului.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Patria Bank în parteneriat cu Agrii oferă soluţii pentru fermierii care au nevoie de finanţare

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat...

ProCredit Bank finanţează cu 3,4 mil euro construcţia a două parcuri fotovoltaice în Prahova, cu capacităţi de 5,6 MWp şi 4,3 MWp

ProCredit Bank România acordă o finanţare de 3,4 milioane de euro grupului de companii 3D Steel Design & Construct...

Maximizați-vă potențialul livezii la MACFRUT 2024 cu Advice&Consulting!

Investește în dezvoltare și mărește profiturile livezii tale cu Advice&Consulting la MACFRUT Rimini 2024. Te invităm să vizitezi standul...

Corteva lansează Corteva Catalyst – O platformă de investiții în domeniul agro-tehnologiei pentru următoarea generație

Corteva a anunțat lansarea Corteva Catalyst, o nouă platformă de investiții și parteneriate concentrată pe accesarea și aducerea pe...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole