19.6 C
București
joi, 30 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogAgrobiznes.ro aniversează doi ani de activitate!

Agrobiznes.ro aniversează doi ani de activitate!

Dragi prieteni, ne bucurăm mult să vă anunțăm că site-ul Agrobiznes.ro, parte a proiectului internațional Agrobiznes, a ajuns la cea de-a doua aniversare.

Lansat oficial în aprilie 2021, Agrobiznes.ro a reușit în scurt timp să devină un punct de referință pentru informații și noutăți din domeniul agricol, atingând în prezent un număr impresionant de aproximativ 1,5 milioane de vizitatori unici în ultimele 12 luni.

În luna martie 2023, Agrobiznes.ro a înregistrat 291.861 de vizitatori unici și 806.414 de afișări de pagini, marcând a treia lună consecutivă de creștere constantă a audienței.

Aceste cifre demonstrează faptul că Agrobiznes.ro se consolidează ca o sursă de informații tot mai apreciată și căutată de publicul interesat de agricultură, atât în România, cât și în Republica Moldova și Italia.

„În acești doi ani de activitate, am avut drept obiectiv principal să aducem tehnologiile performante, informații verificate și bunele practici mai aproape de fermierii din România. Echipa Agrobiznes.ro mulțumește tuturor cititorilor, colaboratorilor și partenerilor pentru sprijinul și încrederea acordată de-a lungul acestor doi ani. Angajamentul nostru este de a continua să oferim informații actualizate, relevante și de înaltă calitate din lumea agriculturii, contribuind astfel la dezvoltarea și creșterea acestui sector atât de important pentru economia țării”, a menționat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Sub motto-ul „Conectăm agricultura la tehnologii”, Agrobiznes își propune să dezvolte și să implementeze, de sine stătător cât și alături de parteneri, mai multe proiecte dedicate facilitării activității în sectorul agricol prin implementarea soluțiilor digitale.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Restricţii de circulaţie pentru vehiculele de peste 7,5 tone

Circulaţia vehiculelor rutiere de peste 7,5 tone, altele decât...
‹ adv ›

Patria Credit IFN a înregistrat în 2023 un profit net de 8,54 mln de lei, în creştere cu 44%

Patria Credit IFN SA, instituţie financiară nebancară parte a Patria Bank Group, a înregistrat în 2023 un profit net...

Discuţiile dintre retaileri, producători şi autorităţi în Comisia Economică a Senatului vor fi reluate săptămâna viitoare

Discuţiile dintre retaileri, producători şi autorităţi privind anumite practici incorecte în Comisia Economică a Senatului vor fi reluate săptămâna...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole