20 C
București
sâmbătă, 3 iunie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriAgromalim 2023: reducere de 10% pentru înscrierile timpurii până pe 7 iunie

Agromalim 2023: reducere de 10% pentru înscrierile timpurii până pe 7 iunie

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad anunță organizarea celei de-a 33-a ediții a evenimentului internațional AGROMALIM, în perioada 7 – 10 septembrie 2023, la complexul Expo Arad. Agrobiznes este partenerul media al evenimentului.

Eveniment de referință pentru agricultura României, AGROMALIM 2023 vine cu o ofertă diversificată pentru vizitatori: tractoare, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

În lumina succesului ediției precedente, care a atras 280 de expozanți din diverse țări și peste 16.400 de vizitatori, organizatorii se așteaptă la o creștere cu 10% a suprafeței de expunere în 2023. Firmele importatoare ale celor mai renumite branduri mondiale și producători din România și-au confirmat deja prezența la Expo Arad.

Companiile interesate să devină expozanți la AGROMALIM 2023 pot beneficia de o reducere de 10% din valoarea totală a contractului de participare dacă încheie contractul și achită contravaloarea acestuia până la data de 7 iunie 2023. Până în prezent, 75% din spațiile disponibile au fost deja contractate și rezervate de firme din România, Ungaria, Germania, Franța, Italia, Țările de Jos și Serbia.

Evenimentul va include și expoziția „Excelența în Zootehnie”, unde vor fi prezentate animale de rasă cu valoare genetică ridicată. Alături de aceasta, demonstrațiile din secțiunea „Agricultura de precizie”, conferințele, prezentările și întâlnirile cu specialiștii și reprezentanții instituțiilor din sectorul agricol vor completa agenda AGROMALIM 2023.

Evenimentul își propune să ofere o platformă excelentă pentru întâlniri de afaceri, creând oportunități pentru noi contacte cu posibili parteneri români și străini, pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor în sectorul agricol.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul organizatorilor.

Discută cu fermierii în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Festivalul Ținutului Vinului – Vin din Prahova

Joi, 25 mai 2023, ministrul Petre Daea, alături de...
‹ adv ›

MADR: Perspective de dezvoltare ale acvaculturii – dezbătute în cadrul unei conferințe internaționale

În perioada 23-24 mai 2023, MADR, prin ANPA, împreună cu Organizația Internațională Eurofish a organizat la hotel Ramada din...

CFRO: Conferința Națională „Tineri Lideri pentru Agricultură” vă invită la cea de-a III-a ediție

Clubul Fermierilor Români organizează Conferința Națională „Tineri Lideri pentru Agricultură”, eveniment care va avea loc pe 7 iunie 2023,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole