14 C
București
joi, 4 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAgromalim 2023: Programul complet al evenimentelor desfășurate în cadrul târgului

Agromalim 2023: Programul complet al evenimentelor desfășurate în cadrul târgului

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad anunță organizarea celei de-a 33-a ediții a evenimentului internațional Agromalim, în perioada 7 – 10 septembrie 2023, la complexul Expo Arad. Agrobiznes este partenerul media al evenimentului.

Eveniment de referință pentru agricultura României, Agromalim 2023 vine cu o ofertă diversificată pentru vizitatori: tractoare, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate. Programul evenimentelor Agromalim 2023, Expo Arad.

Firme din România, Ungaria, Germania, Franța, Italia, Țările de Jos și Serbia sunt așteptate la Expo Arad. Ediția precedentă a târgului a atras 280 de expozanți și peste 16.400 de vizitatori.

Evenimentul va include și expoziția „Excelența în Zootehnie”, unde vor fi prezentate animale de rasă cu valoare genetică ridicată. Alături de aceasta, demonstrațiile din secțiunea „Agricultura de precizie”, conferințele, prezentările și întâlnirile cu specialiștii și reprezentanții instituțiilor din sectorul agricol vor completa agenda Agromalim 2023.

Evenimentul își propune să ofere o platformă excelentă pentru întâlniri de afaceri, creând oportunități pentru noi contacte cu posibili parteneri români și străini, pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor în sectorul agricol.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării...
‹ adv ›

Ce urmează pe piața cerealelor? O privire într-un glob de cristal la EuroGrain Exchange 2024

Cel mai important summit al primăverii dedicat afacerilor cu cereale, ce se va desfășura pentru al doilea an în...

Macfrut 2024: Focus pe agrivoltaice, inovații verzi, robotică avansată și soluții biologice

Macfrut 2024 se profilează ca un eveniment de referință în industria agricolă, găzduit la Rimini Expo Centre între 8...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole