20 C
București
vineri, 14 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAgromalim 2023: Programul complet al evenimentelor desfășurate în cadrul târgului

Agromalim 2023: Programul complet al evenimentelor desfășurate în cadrul târgului

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad anunță organizarea celei de-a 33-a ediții a evenimentului internațional Agromalim, în perioada 7 – 10 septembrie 2023, la complexul Expo Arad. Agrobiznes este partenerul media al evenimentului.

Eveniment de referință pentru agricultura României, Agromalim 2023 vine cu o ofertă diversificată pentru vizitatori: tractoare, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate. Programul evenimentelor Agromalim 2023, Expo Arad.

Firme din România, Ungaria, Germania, Franța, Italia, Țările de Jos și Serbia sunt așteptate la Expo Arad. Ediția precedentă a târgului a atras 280 de expozanți și peste 16.400 de vizitatori.

Evenimentul va include și expoziția „Excelența în Zootehnie”, unde vor fi prezentate animale de rasă cu valoare genetică ridicată. Alături de aceasta, demonstrațiile din secțiunea „Agricultura de precizie”, conferințele, prezentările și întâlnirile cu specialiștii și reprezentanții instituțiilor din sectorul agricol vor completa agenda Agromalim 2023.

Evenimentul își propune să ofere o platformă excelentă pentru întâlniri de afaceri, creând oportunități pentru noi contacte cu posibili parteneri români și străini, pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor în sectorul agricol.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Premiul Interpoma 2024 – în căutarea de tehnologii digitale pentru livezi sustenabile

Interpoma, prestigiosul târg internațional dedicat merelor, va pune în centrul atenției tehnologiile digitale care sprijină managementul durabil al livezilor...

AgriPlanta 2024: Acces gratuit și prioritizat pentru înscrierile online

Mai sunt câteva zile până când DLG Intermarketing va deschide porțile pentru AgriPlanta-RomAgroTec 2024, cel mai mare și mai...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole