‹ adv ›
marți, 7 februarie, 2023
-0.5 C
București

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriAFIR a pus în consultare Ghidul pentru investiții în exploatații pomicole

AFIR a pus în consultare Ghidul pentru investiții în exploatații pomicole

AFIR a publicat versiunea consultativă a Ghidului solicitantului pentru investiții în exploatații pomicole, finanțate prin submăsura 4.1a din cadrul PNDR 2020, în vederea lansării sesiunii de primire a solicitărilor de finanțare din acest an.

Ghidul solicitantului aflat în consultare publică este disponibil pe pagina oficială de internet a Agenției, la secțiunea Transparență decizională. Precizăm că perioada de consultare publică este de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site.

Astfel, toți cei interesați pot să transmită propuneri sau observații pe adresa de e-mail [email protected] până pe data de 5 februarie 2022.

În sesiunea din acest an, conform prevederilor PNDR 2020, prin submăsura 4.1a se va acorda finanțare distinctă pentru trei tipuri de investiții.

Astfel, prima componentă vizează înființarea, extinderea, modernizarea plantației sau pepinierei, inclusiv condiționare și marketing.

Printr-o altă componentă de modernizare a exploatației se vor finanța investițiile care asigură depozitarea, condiționarea și procesarea produselor pomicole.

De asemenea, în cadrul submăsurii se acordă fonduri europene pentru utilaje de recoltare prin care se asigură modernizarea exploatației pomicole.

  • Citește despre ->
  • AFIR
Sursaafir.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AFIR a efectuat plăţi de peste 276 milioane de euro către beneficiarii FEADR

Beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) au...

AFIR va accepta includerea în BDPR doar utilajele agricole cu norma de poluare de minim Etapa V

AFIR a demarat procesul de verificare și de eliminare a tuturor mașinilor, echipamentelor și utilajelor din Baza de date...

AFIR: Fonduri de 400 de milioane de euro pentru antreprenorii care au investit în mediul rural

Antreprenorii care au investit în satul românesc au primit, în perioada 2015 - 2022, sprijin pentru înfiinţarea şi pentru...

AFIR a finanţat cu fonduri europene din FEADR peste 2.400 de proiecte de utilitate publică în mediul rural

Autorităţile publice locale care derulează proiecte de investiţii cu fonduri europene nerambursabile în dezvoltarea mediului rural au obţinut sprijin...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole