14.1 C
București
marți, 26 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAFIR a pus în consultare Ghidul pentru investiții în exploatații pomicole

AFIR a pus în consultare Ghidul pentru investiții în exploatații pomicole

AFIR a publicat versiunea consultativă a Ghidului solicitantului pentru investiții în exploatații pomicole, finanțate prin submăsura 4.1a din cadrul PNDR 2020, în vederea lansării sesiunii de primire a solicitărilor de finanțare din acest an.

Ghidul solicitantului aflat în consultare publică este disponibil pe pagina oficială de internet a Agenției, la secțiunea Transparență decizională. Precizăm că perioada de consultare publică este de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site.

Astfel, toți cei interesați pot să transmită propuneri sau observații pe adresa de e-mail [email protected] până pe data de 5 februarie 2022.

În sesiunea din acest an, conform prevederilor PNDR 2020, prin submăsura 4.1a se va acorda finanțare distinctă pentru trei tipuri de investiții.

Astfel, prima componentă vizează înființarea, extinderea, modernizarea plantației sau pepinierei, inclusiv condiționare și marketing.

Printr-o altă componentă de modernizare a exploatației se vor finanța investițiile care asigură depozitarea, condiționarea și procesarea produselor pomicole.

De asemenea, în cadrul submăsurii se acordă fonduri europene pentru utilaje de recoltare prin care se asigură modernizarea exploatației pomicole.

  • Citește despre ->
  • AFIR
Sursaafir.ro
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Unitate modernă de colectare și procesare a cerealelor la Cricău, realizată pe fonduri europene

Cu o viziune inovatoare și sprijinul AFIR, comunitatea din...
‹ adv ›

AFIR foloseşte soluţii UiPath pentru a sprijini fermierii să acceseze mai rapid fondurile UE

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale face un nou pas pentru sprijinirea fermierilor români care îşi doresc să acceseze fonduri...

AFIR primește cererile de finanțare pentru modernizarea infrastructurii de irigații

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a anunțat că începând cu data de 15 martie 2024, ora 09:00, se pot...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole