15.8 C
București
marți, 28 mai, 2024
HomepageLegumiculturăAgra Middle East Dubai

Agra Middle East Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
09.10.2023 - 10.10.2023

Dubai World Trade Center va organiza cel mai „longeviv” eveniment din regiunea MENA.

Agra Middle East (AgraME) se va desfășura într-un format hibrid, găzduind expozanți și vizitatori din întreaga lume pentru o experiență unică la fața locului și virtual.

Târgul va prezenta cele mai noi tehnologii din lume dedicate agriculturii durabile, pentru a ajuta la completarea inițiativelor guvernamentale privind securitatea alimentară în regiunea MENA.

AgraME va reimagina viitorul producției de alimente, oferindu-vă o atenție reîmprospătată pe trei sectoare importante: horticultură și agricultură de interior, nutriția și sănătatea animalelor și AgTech.

AgraME va deveni un loc de întâlnire pentru participanți pentru a stabili relații de afaceri de lungă durată cu profesioniștii din industrie care doresc să stabilească noi furnizori și parteneri de afaceri.

Programul târgului va include vizitarea pavilioanelor, demonstrații live ale celor mai noi produse și soluții, conferințe și seminarii personalizate cu influenceri de top din industrie, oferind soluții și practici durabile.

Formatul digital AgraME va oferi un sistem B2B alimentat de inteligență artificială, conectând vizitatorii din industrie și cumpărătorii cu companiile expozante și start-up-urile.

Prin intermediul platformei, participanții pot participa la întâlniri virtuale, conferințe transmise în direct și webinarii, unde pot descoperi cele mai recente evoluții și tendințe de pe piață, studii de caz și istorii de succes din sector.

Evenimente

‹ adv ›