35 C
București
marți, 11 iunie, 2024

SIVAL 2024

Angers, Franța
16.01.2024 - 18.01.2024

SIVAL este o expoziție comercială premium în sectorul agriculturii și producției vegetale, care se desfășoară în capitala plantelor din Franța – Angers.

Peste 26 000 de vizitatori internaționali se vor aduna la ușile Angers Expo pentru întâlniri  profitabile, inovare și schimb de cunoștințe.

Oferta de produse expoziționale include toate producțiile și sectoarele de plante, pomicultură, culturi legumicole, semințe și viticultură până la plante medicinale și aromatice, cidru, ciuperci și tutun.

Participanții la SIVAL vor avea acces la una dintre cele mai avansate platforme de aprovizionare care oferă soluții transformatoare pentru gestionarea/reciclarea deșeurilor, produse organice și multe altele.

Competițiile SIVAL Innovation și Agreen Startup se adaugă la avantajul expozițional inovator, cu o selecție un public expert al celor mai interesante dezvoltări din industriile plantelor și agro-ecologiei.

SIVAL va impresiona vizitatorii și expozanții cu accentul său puternic pe dezvoltarea afacerilor și evenimentele profesionale de networking.

Numeroase activități educaționale și seminarii completează portofoliul expoziției cu o platformă de înaltă calitate, condusă de cercetători și experți din industrie.

Articolul precedent
Articolul următor

Evenimente

‹ adv ›