35 C
București
marți, 11 iunie, 2024
HomepageCulturi de câmpConferința Internațională VegOil Trade se va desfășura în iunie, în Rotterdam

Conferința Internațională VegOil Trade se va desfășura în iunie, în Rotterdam

Rotterdam, Olanda
08.06.2023 - 08.06.2023

Conferința Internațională VegOil Trade, un eveniment axat pe piața uleiurilor vegetale din Uniunea Europeană, este programată să se desfășoare între 8 și 9 iunie, în Rotterdam, Olanda. Conferința va aborda în special subiectul privind aprovizionarea cu ulei și semințe oleaginoase din țările Mării Negre.

Evenimentul va reuni experți de top, lideri de opinie și actori cheie în industrie pentru a discuta despre numeroase subiecte de interes, printre care tendințele globale pe piața uleiurilor vegetale, complexitățile pieței europene de uleiuri vegetale și tendințele actuale de pe piața globală de ulei de palmier.

Conferința va oferi, de asemenea, o platformă de discuții privind tendințele pieței uleiului de floarea-soarelui, logistică pentru uleiuri vegetale și făină, precum și perspectivele pentru producția de semințe oleaginoase în lume și în UE pentru 2023/24.

Industria agricolă europeană, în special cei implicați în procesarea și comerțul cu semințe oleaginoase, vor găsi evenimentul deosebit de benefic. Alături de ei, companiile de comerț internațional, importatorii, holdingurile agricole, organizațiile industriale, experții agricoli de frunte, producătorii de echipamente și reprezentanții organizațiilor științifice se numără printre cei care vor beneficia cel mai mult de pe urma participării.

Alegerea Rotterdamului ca locație pentru conferință subliniază importanța strategică a acestui oraș în peisajul global al comerțului. Ca cel mai mare port industrial din Europa, Rotterdam joacă un rol esențial în lanțul logistic al produselor agricole. În plus, este de remarcat că țările UE se numără printre cei mai mari importatori de semințe oleaginoase și uleiuri vegetale din lume.

Evenimentul promite să ofere informații de ultimă oră, inclusiv prognoze exclusive de producție pentru 2023, perspective pentru sectorul de semințe oleaginoase în noul sezon și redistribuirea ulterioară a fluxurilor de comerț. În plus, va exista o discuție detaliată despre alte probleme urgente ale comerțului mondial cu semințe oleaginoase și produse secundare.

Limba oficială a conferinței va fi engleza.

Pentru mai multe informații despre Conferința Internațională VegOil Trade, vizitați apk-inform.com.

Articolul precedent
Articolul următor

Evenimente

‹ adv ›