17.4 C
București
sâmbătă, 3 iunie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageBlogAgrobiznes.ro aniversează doi ani de activitate!

Agrobiznes.ro aniversează doi ani de activitate!

Dragi prieteni, ne bucurăm mult să vă anunțăm că site-ul Agrobiznes.ro, parte a proiectului internațional Agrobiznes, a ajuns la cea de-a doua aniversare.

Lansat oficial în aprilie 2021, Agrobiznes.ro a reușit în scurt timp să devină un punct de referință pentru informații și noutăți din domeniul agricol, atingând în prezent un număr impresionant de aproximativ 1,5 milioane de vizitatori unici în ultimele 12 luni.

În luna martie 2023, Agrobiznes.ro a înregistrat 291.861 de vizitatori unici și 806.414 de afișări de pagini, marcând a treia lună consecutivă de creștere constantă a audienței.

Aceste cifre demonstrează faptul că Agrobiznes.ro se consolidează ca o sursă de informații tot mai apreciată și căutată de publicul interesat de agricultură, atât în România, cât și în Republica Moldova și Italia.

„În acești doi ani de activitate, am avut drept obiectiv principal să aducem tehnologiile performante, informații verificate și bunele practici mai aproape de fermierii din România. Echipa Agrobiznes.ro mulțumește tuturor cititorilor, colaboratorilor și partenerilor pentru sprijinul și încrederea acordată de-a lungul acestor doi ani. Angajamentul nostru este de a continua să oferim informații actualizate, relevante și de înaltă calitate din lumea agriculturii, contribuind astfel la dezvoltarea și creșterea acestui sector atât de important pentru economia țării”, a menționat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Sub motto-ul „Conectăm agricultura la tehnologii”, Agrobiznes își propune să dezvolte și să implementeze, de sine stătător cât și alături de parteneri, mai multe proiecte dedicate facilitării activității în sectorul agricol prin implementarea soluțiilor digitale.

Discută cu fermierii în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Afide la pomi – recomandări la combaterea eco și chimică

Afidele, numite popular și păduchi de plante, sunt reprezentate...
‹ adv ›

Prolemn: Producem de trei ori mai mult lemn decât consumăm, dar ne confruntăm cu sărăcia energetică

Stocul de masă lemnoasă pe picior, în pădurile României, este de 2,3 miliarde metri cubi, iar paradoxul românesc este...

FAO: Preţurile mondiale la alimente au coborât în luna mai la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Indicele global al preţurilor produselor alimentare a scăzut în luna mai la cel mai redus nivel din ultimii doi...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole