Tohani România dă start la sezonul de cules în inima podgoriei de la Tohani, astfel, pe 25 septembrie şi 2 octombrie, îi invită la cules de struguri pe cei care îşi doresc să afle cum se naşte vinul şi de ce Tohani preţuieşte culesul manual pentru a desăvârşi vinul perfect, a anunţat joi compania.
Evenimentul face parte din strategia companiei de a deveni un jucător important pe segmentul enoturistic local, în care a investit 6 milioane de euro.
Potrivit surse citate, „culesul viei este deopotrivă o perioadă intensă pentru echipa Tohani, dar şi o sărbătoare.”
Astfel, cei care îşi doresc să participe la culesul viei la Moşia de la Tohani o pot face în urma înscrierii prealabile la eveniment. Apoi, în cadrul celor două sesiuni de cules din septembrie, participanţii, alături de Cosmin Tudoran, Profu’ de Vin, vor fi pregătiţi printr-un instructaj, având la dispoziţie o zi întreagă şi o vie bogată, gata de cules.
La fiecare cinci găleţi de struguri culese, cei care participă la experienţă vor primi o sticlă de vin Moşia de la Tohani. Pauzele vor fi presărate cu poveşti spuse de somelierul podgoriei chiar pe terasele viei şi degustări ale soiurilor ce au consacrat brandul Tohani.
Ziua de cules se va încheia cu un foc de tabără, muzică, o masă autentic românească şi vin care să completeze experienţa de cules în vie la moşia de la Tohani. Potrivit companiei, detalii legate de acest eveniment şi condiţiile de participare şi înscriere sunt disponibile pe site-ul Tohani Romania.
Investiţia totală în proiectul dedicat turismului a fost până acum de 5 milioane de euro.
Potrivit Ministerului Agriculturii din Ungaria, vara anului 2024 a afectat considerabil cultura de floarea-soarelui. Precipitațiile din toamnă au provocat...