14.6 C
București
luni, 13 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageArticoleMACFRUT Biosolutions Innovation Award - Bayer și Yara câștigă premiile

MACFRUT Biosolutions Innovation Award – Bayer și Yara câștigă premiile

Inovația produsului a fost premiată la Macfrut în cadrul celei de-a patra ediții a Biosolutions Innovation Award, parte a Salonului Biosolutions International Event, care transformă această expoziție în punctul de referință european al sectorului cu aproximativ 70 de companii participante.

Agrobiznes este partener media de promovare al evenimentului.

Coordonat de Agri2000 net, partenerul științific al evenimentului, comitetul științific a premiat două inovații: VYNYTY Pro Press de la Bayer și YaraMila NUTRI de la Yara. Premiile au fost înmânate de Lorenzo Galanti, Director General la Ice Agenzia.

VYNYTY Pro Press de la Bayer

Mai detaliat, VYNYTY Pro Press îmbunătățește practica confuziei sexuale în culturile de tomate și piersic, atingând o eficiență mai mare datorită duratei prelungite a acțiunei, ușurinței în utilizare și sustenabilității extreme a produsului, care se degradează natural în mediu la sfârșitul vieții sale utile.

VYNYTY Pro Press Bayer

VYNYTY Pro Press Bayer este o linie de produse care se bazează pe principiul luptei împotriva dăunătorilor prin confuzia sexuală, cu un sistem de aplicare inovativ. Feromonii sunt capsulați și imersați într-un gel adeziv ce poate fi aplicat pe tulpini de plante sau în structurile serelor.

Inovația introdusă permite o aplicare simplă, o îmbunătățire a durabilității eficacității produsului.

Premiul a fost luat de Silvano Locardi, Responsabil Marketing Fructe și Vii la Bayer, și Ignazio Romeo, Responsabil Marketing Produse Horticulturale la Bayer.

YaraMila NUTRI de la Yara – premiată la Macfrut

Celălalt produs inovator premiat a fost YaraMila NUTRI de la Yara. Utilizat în culturile horticole, acesta sporește creșterea sistemului radicular și îmbunătățește absorbția nutrienților administrați în doze mici. Premiul a fost ridicat de Rocco Cavoto, Sales & Marketing and Agronomy la Yara.

YaraMila NUTRI din linia YaraMila NUTRI folosesc tehnologia biostimulantă inovativă PROCOTE-RHYZOLIFT care acoperă granulele de îngrășământ NPK cu substanțe humice și fulvice printr-o formulare exclusivă.

Această tehnologie are scopul de a face fertilizarea mai eficientă și mai sustenabilă, atât din punct de vedere ambiental, cât și economic.

Aplicarea YaraMila NUTRI permite o dezvoltare semnificativă a sistemului radicular al plantei și, în consecință, o mai bună absorbție a elementelor esențiale cum ar fi fosforul, potasiul și azotul.

Testele de teren demonstrează o eficiență ridicată a produsului, administrat la doze mai mici, păstrând rezultate excelente în randamente.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Apofruit – cooperativa din Italia cu 2700 de membri, anunță planurile de investiții în inovație varietală

Apofruit, o importantă cooperativă din Italia cu peste 2.700...
‹ adv ›

Macfrut 2024: un câmp de testare de 3.000 mp și inovații din lanțul global al fructelor și legumelor

Macfrut 2024 promite să transforme Rimini Expo Centre într-un hub tehnologic agricol între 8 și 10 mai, prezentând cele...

Renzo Piraccini, Macfrut: Avem o creștere a suprafeței de expoziție de 20% comparativ cu 2023 și prezența multor țări noi

În perioada 8-10 mai 2024, Rimini Expo Centre va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei fructelor...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole