20.3 C
București
joi, 16 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleGarden Fest la USV Iași - primul eveniment dedicat peisagiștilor și horticultorilor

Garden Fest la USV Iași – primul eveniment dedicat peisagiștilor și horticultorilor

Peste 50 de expozanți au spus „prezent” la Garden Fest, un eveniment de excepție organizat de Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”, USV Iași, pe 27 și 28 aprilie pentru toți ieșenii pasionați de mediul înconjurător, de horticultură și peisagistică.

Organizat pe Stadionul USV Iași, Garden Fest va fi un punct de întâlnire pentru antreprenori, specialiști, studenți și toți cei pasionați de plante și natură, prin intermediul acestui eveniment dorindu-se consolidarea legăturilor între comunitatea academică și profesioniștii din domeniu.

Vizitatorii vor avea acces la o varietate de informații și resurse, incluzând amenajări și întreținere peisagistică, plante, răsaduri, produse din plante, gazon, precum și echipamente și materiale pentru grădinărit.

Vor putea participa, de asemenea, la workshop-uri organizate de expozanți și descoperi vinuri și produse viti-vinicole.

Evenimentul va beneficia și de prezența Asociației Producătorilor Locali: Produs în Iași, precum și a altor asociații și organizații de profil, care vor contribui la îmbogățirea experienței vizitatorilor. Nu în ultimul rând, deliciile culinare vor fi disponibile la standurile gastronomice din zona de mâncare. 

Pentru copiii prezenți vor fi organizate ateliere educative, axate pe semănat și plantat în ghivece, promovând educația pentru un viitor sustenabil și respectul față de natură.

De asemenea, mâine, de la ora 12:00 va avea loc vernisajul „Grădinile din Ramă”, curator: dr. Victor Bejan (curator și critic de artă), în Holul de Marmură al Facultății de Medicină Veterinară USV Iași.

Expoziția va fi deschisă în perioada 27 aprilie – 4 mai 2024, programul de vizitare fiind 10:00–16:00.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

USV Iași organizează ANIMAL FEST, la sfârșitul acestei săptămâni

Curs de prim ajutor pentru animalele de companie, parada...
‹ adv ›

USV Iași organizează Conferința Internațională – Viitorul producției agroalimentare

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România,  Universitatea de...

Garden Fest by USV Iași – eveniment adresat iubitorilor de plante și natură

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” (USV) își unește forțele cu sectorul antreprenorial pentru a organiza...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole