13.8 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleSatu Mare: Percheziţii la un punct de lucru de unde s-ar fi...

Satu Mare: Percheziţii la un punct de lucru de unde s-ar fi intoxicat sute de familii de albine

Două percheziţii domiciliare au avut loc, vineri, în judeţul Satu Mare, în cazul sutelor de familii de albine care au murit intoxicate, fiind ridicate înscrisuri şi substanţe susceptibile a fi utilizate pentru tratarea culturilor de rapiţă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

„La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Protecţia Animalelor Satu Mare au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la un punct de lucru situat în judeţul Satu Mare, precum şi la domiciliul unei persoane, în cadrul dosarului penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite şi ridicate înscrisuri şi substanţe susceptibile a fi utilizate pentru tratarea culturilor de rapiţă, care ar putea constitui mijloace de probă în acest sens”, precizează sursa citată.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Secţiei Poliţie Rurală Beltiug şi al Serviciului Criminalistic Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Poliţiştii au fost sesizaţi de patru apicultori incidentul produs în localitatea Beltiug, în urma căruia circa 350 de familii de albine ar fi murit.

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ANM: Valori termice mai ridicate decât cele specifice până pe 6 mai

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), a emis pentru perioada...
‹ adv ›

AgroMeteo: Seceta pedologică se menţine pe suprafeţe agricole extinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia

Secetă pedologică moderată şi puternică se înregistrează în cultura grâului de toamnă pe suprafeţe extinse din Moldova, Dobrogea şi...

Guvernul francez anunţă noi măsuri pentru a rezolva criza din sectorul agricol

Guvernul francez a dat sâmbătă publicităţii o serie de măsuri suplimentare în favoarea agricultorilor, în speranţa că va încheia...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole