20.1 C
București
vineri, 5 aprilie, 2024

-

HomepageAdvInovație în agricultura de precizie în România prin colaborarea dintre Bayer și...

Inovație în agricultura de precizie în România prin colaborarea dintre Bayer și Titan Machinery

Pentru a maximiza performanța și profitabilitatea în agricultura de precizie, Bayer și Titan Machinery au decis să își unească expertiza și să pună în valoare tehnologiile moderne de cultură a porumbului.

Demonstrațiile în câmp vor avea loc în două ferme pilot din România: ferma Ro-Vithur, situată în județul Arad și ferma Somalex, situată în județul Ialomița. Aceste demonstrații vor ilustra beneficiile tehnologiilor adaptate mediului de producție și vor acoperi toate etapele de lucrări tehnologice.

Scopul acestui proiect este de a evidenția eficiența și randamentul tehnologiilor de ultimă generație în perspectiva maximizării fiecărui gram de îngrășământ și a fiecărei semințe de porumb folosite.

Cele două companii vor investi toată experiența acumulată în dezvoltarea tehnologiilor și o vor concretiza prin managementul unei culturi de porumb pe un întreg ciclu de producție.

Prin intermediul agriculturii digitale, detaliile complexe precum fertilizarea diferențiată, rata de semănat variabilă sau aplicarea diferențiată a produselor de protecția plantelor, nu mai sunt obstacole sau provocări, ci oportunități pentru creșterea performanței și profitabilității în fermă sau pentru o utilizare sustenabilă a resurselor disponibile.

Acest parteneriat reprezintă un pas important în evoluția agriculturii de precizie din România și va contribui la implementarea unor soluții inovatoare pentru o agricultură tehnologizată, eficientă și sustenabilă.

Bayer
Bayerhttps://cropscience.bayer.ro
Divizia CropScience a companiei Bayer face parte dintre liderii mondiali în domeniul inputurilor agricole.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ADAMA lansează pe piața europeană Forapro, un nou fungicid pentru cereale

ADAMA Ltd., lider global în industria de produse pentru...

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului, în cadrul unei scheme de ajutor de stat lansate de...

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase - fermieri, comercianți, experți în logistică,...

Patria Bank în parteneriat cu Agrii oferă soluţii pentru fermierii care au nevoie de finanţare

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluţii pentru fermierii care au nevoie de finanţare...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole