12.4 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleANM: Mai mult de jumătate din ţară, inclusiv Capitala, sub Cod galben...

ANM: Mai mult de jumătate din ţară, inclusiv Capitala, sub Cod galben de ceaţă densă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis joi dimineaţa mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă în zone şi localităţi din 25 de judeţe, inclusiv în municipiul Bucureşti.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, în mai multe localităţi din zonele joase ale judeţelor Bacău, Neamţ, Vrancea, dar şi în judeţele Galaţi şi Vaslui se va semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat, sub 50 de metri.

Fenomenele vor persista până la ora 9:00 şi în municipiul Bucureşti, în alte sute de localităţi din zonele joase ale judeţelor Alba, Mureş, Buzău, precum şi în judeţele Sibiu, Arad, Timiş, Hunedoara, Olt, Dolj, Brăila, Ialomiţa, Argeş, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Teleorman, Constanţa şi Tulcea.

Vezi prognoza meteo în câmp pe Agmeteo.ro.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. 

Urmărește actualizările ANM pe acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ANM: Averse, grindină şi intensificări de vânt în toată ţara, până vineri dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o...
‹ adv ›

ANM: Cod galben de vânt puternic pentru judeţul Caraş-Severin

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţa, o atenţionare nowcasting Cod galben de vânt puternic pentru judeţul Caraş...

ANM: Cod galben de ninsori însemnate cantitativ în zona montană din 14 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o atenţionare de Cod galben de ninsori însemnate cantitativ pentru Carpaţii Meridionali şi...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole