29.7 C
București
joi, 20 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAgroMeteo: Cod portocaliu de viscol în zona montană a judeţului Cluj şi...

AgroMeteo: Cod portocaliu de viscol în zona montană a judeţului Cluj şi vânt puternic în localităţi din Covasna

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni un Cod portocaliu de viscol în zona montană a judeţului Cluj şi o avertizare de vânt puternic în localităţi din judeţul Covasna, valabile până la orele prânzului.

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, în zona de munte a judeţului Cluj, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va prezenta intensificări puternice care la rafală vor depăşi 100 – 120 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

Până la ora 13:00 se vor afla sub Cod portocaliu de intensificări puternice ale vântului, care vor atinge la rafală 90 – 120 km/h, localităţile: Întorsura Buzăului, Ozun, Sânzieni, Sita Buzăului, Ghelinţa, Băţani, Cernat, Breţcu, Turia, Barcani, Ojdula, Vâlcele, Boroşneu Mare, Bodoc, Ghidfalău, Belin, Dobârlău, Reci, Hăghig, Micfalău, Bixad, Poian, Aita Mare, Mereni, Malnaş, Moacşa, Estelnic şi Comandău.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. 

Vezi prognoza meteo în câmp pe Agmeteo.ro.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AgroMeteo: Deficit de umiditate în sol la culturile de grâu şi porumb în trei regiuni ale țării

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, prognoza agrometeorologică...
‹ adv ›

AgroMeteo: Secetă pedologică la culturile de grâu şi porumb în special în Moldova şi Muntenia 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, prognoza agrometeorologică pentru următoarea săptămână, în cultura grâului de toamnă, rezerva de...

AgroMeteo: Seceta pedologică la grâul de toamnă se va menţine pe suprafeţe extinse din Moldova şi Oltenia

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza agrometeorologică pentru perioada 19 - 24 mai. Seceta pedologică moderată şi...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole