7.3 C
București
marți, 27 februarie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAgroMeteo: Cod portocaliu de viscol în zona montană a judeţului Cluj şi...

AgroMeteo: Cod portocaliu de viscol în zona montană a judeţului Cluj şi vânt puternic în localităţi din Covasna

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni un Cod portocaliu de viscol în zona montană a judeţului Cluj şi o avertizare de vânt puternic în localităţi din judeţul Covasna, valabile până la orele prânzului.

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, în zona de munte a judeţului Cluj, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va prezenta intensificări puternice care la rafală vor depăşi 100 – 120 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

Până la ora 13:00 se vor afla sub Cod portocaliu de intensificări puternice ale vântului, care vor atinge la rafală 90 – 120 km/h, localităţile: Întorsura Buzăului, Ozun, Sânzieni, Sita Buzăului, Ghelinţa, Băţani, Cernat, Breţcu, Turia, Barcani, Ojdula, Vâlcele, Boroşneu Mare, Bodoc, Ghidfalău, Belin, Dobârlău, Reci, Hăghig, Micfalău, Bixad, Poian, Aita Mare, Mereni, Malnaş, Moacşa, Estelnic şi Comandău.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. 

Vezi prognoza meteo în câmp pe Agmeteo.ro.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

AgroMeteo: Rezerva de apă în cultura grâului de toamnă

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite că rezerva de apă în cultura grâului de toamnă, pe profilul de sol 0-100...

AgroMeteo: Secetă pedologică în cultura grâului de toamnă în zone agricole din Moldova, Muntenia şi Transilvania

Seceta pedologică moderată se menţine în această perioadă în cultura grâului de toamnă în unele zone agricole din Muntenia,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole