21.5 C
București
sâmbătă, 22 iunie, 2024

-

HomepageAdvSyngenta și CNH Industrial anunță integrarea platformei digitale Cropwise cu mărcile agricole...

Syngenta și CNH Industrial anunță integrarea platformei digitale Cropwise cu mărcile agricole ale CNH

Syngenta Group, una dintre cele mai mari companii de tehnologie agricolă din lume, și CNH Industrial (CNH), proprietara brandurilor de tehnică și echipamente Case IH și New Holland Agriculture, anunță integrarea platformei digitale Cropwise a Syngenta cu mărcile agricole ale CNH.

Cei doi parteneri au anunțat colaborarea lor la Agritechnica, târg care se desfășoară în perioada 12-18 noiembrie 2023 la Hanovra, Germania. Agrobiznes este partenerul media regional de promovare al evenimentului.

Integrarea Cropwise cu echipamentele agricole CNH și conectarea diferitelor sisteme agricole de precizie sunt esențiale pentru simplificarea procesului de luare a deciziilor de către fermieri și consilieri, creând surse de date fiabile și conectate care generează informații mai puternice pentru afacerile lor.

Pe lângă CNH, Cropwise a implementat de asemenea integrări cu John Deere și Ag Leader. Integrarea cu Farmobile în SUA este de asemenea planificată.

Matthew Pickard, Director global al produselor pentru digitalizarea agriculturii:

„Tehnologia joacă un rol din ce în ce mai crucial în a ajuta fermierii să ia decizii mai bune bazate pe date și să respecte standardele de reglementare complexe. Acest lucru este posibil numai atunci când avem o conectivitate fără probleme și deschisă între sisteme. Suntem încântați să ne unim forțele cu CNH pentru a îmbunătăți fluxul de date agronomice pentru clienții noștri între mașinile lor și instrumentele digitale de luare a deciziilor”

Dan Danford, Manager de Parteneriat pentru Tehnologie de Precizie de la CNH:

„Această conexiune satisface o cerere foarte mare, deoarece atât de mulți fermieri din întreaga lume sunt atât clienți Syngenta, cât și proprietari de mașini Case IH și New Holland. Clienții noștri se bazează pe o varietate de parteneri pentru cea mai eficientă productivitate, așa că scopul nostru este să le facem ușor să partajeze datele valoroase pe care le creează cu parteneri valoroși precum Syngenta.”

Colectare de date mai activă – impulsionată de noi tehnologii și noi reglementări în Europa

În ultimii doi ani, fermierii din Europa au adoptat din ce în ce mai mult instrumente agricole digitale, cum ar fi mașini de precizie pentru cultivare, plantare și pulverizare, colectarea de date de câmp folosind sateliți, drone și stații meteorologice pentru a lua decizii agronome mai precise și a prioritiza resursele. În multe cazuri, acest lucru duce la o calitate și un randament egal sau mai mare, cu o utilizare mai mică a inputurilor.

Încurajarea către eco-scheme și adoptarea practicilor mai verzi este, de asemenea, o temă importantă în Europa, prin politici precum Politica Agricolă Comună (PAC), care leagă o parte din subvențiile agricole de inițiativele de mediu, care vor fi mai ușor de adoptat dacă se fac cu precizie și cu ajutorul unor date mai exacte din teren.

Multe guverne implementează deja o abordare mai bazată pe date. De exemplu, în Spania, fermierii vor fi încurajați să furnizeze informații despre producția de protecție a culturilor folosind un pachet de documente digitale numit Fieldbook, care conține date specifice despre istoricul câmpului, plantarea culturilor, utilizarea îngrășămintelor și a produselor de protecție a culturilor și așa mai departe.

Syngenta a introdus funcția Fieldbook în Cropwise Protector pentru a ajuta fermierii și distribuitorii să îndeplinească aceste cerințe. Soluția digitală nu numai că simplifică completarea informațiilor necesare de minister, ci asigură și conformitatea prin reducerea șanselor de erori și ajută utilizatorii să ia și să justifice deciziile pentru aplicațiile de protecție a culturilor.

La moment, platforma Cropwise și soluțiile sale sunt prezente în peste 25 de țări și are peste 40.000 de utilizatori din întreaga lume. Aproape 230 de milioane de acri sunt monitorizate digital de soluțiile digitale ale Syngenta Group, ceea ce face Cropwise una dintre cele mai importante platforme digitale din agricultură.

Sergiu Jaman
Sergiu Jaman
Consultant AgTech

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Sistem unic de cartografiere a solului și un nou biostimulant special – noutățile Syngenta

Compania Syngenta continuă să introducă pe piață noi soluții...

Pierre-Etienne Couture noul Site Lead al staţiei de procesare a seminţelor Bayer din Sinești

Pierre-Etienne Couture va fi noul Site Lead al staţiei de procesare şi condiţionare a seminţelor din localitatea Sinești, județul...

ADAMA: 10 ani de existență a brandului la nivel global și unul dintre cele mai diversificate portofolii de substanțe active din lume

ADAMA Agricultural Solutions România și Grupul ADAMA, lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, aniversează 10 ani de...

De ce porumbul semănat după rapiță „nu funcționează”?

Rapița este o cultură atractivă pentru fermieri, generându-le și primii bani în ferme. Pe de altă parte, lucru valabil...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole