27.8 C
București
miercuri, 27 septembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriAgritechnica 2023: Peste 2.600 de expozanți din 50 de țări se așteaptă...

Agritechnica 2023: Peste 2.600 de expozanți din 50 de țări se așteaptă la Hanovra

Agritechnica, cea mai importantă expoziție comercială din lume pentru mașini agricole, va avea loc la Hanovra, Germania, din 12 până pe 18 noiembrie 2023. Terenul expozițional este deja complet rezervat. Organizatorul Agritechnica DLG (Societatea Germană de Agricultură) se așteaptă la aproximativ 2.600 de expozanți din peste 50 de țări. Agrobiznes este unul dintre partenerii internaționali de promovare ai evenimentului în România, Republica Moldova și Italia.

Evenimentele partenere includ Sisteme și Componente, piața B2B pentru industria de aprovizionare internațională a sectorului de mașini agricole și off-road, și „Inhouse Farming – Feed & Food Show”, noua platformă DLG pentru sistemele agricole și alimentare de sine stătătoare ale viitorului.

Biletele pentru expoziția comercială cu 24 de pavilioane sunt acum disponibile în magazinul online de bilete Agritechnica. Vizitatorii pot achiziționa „bilete verzi” și pot susține proiectele de împădurire.

„Productivitatea verde” este tema principală a Agritechnica 2023. Toate companiile bine-cunoscute din sectorul internațional de utilaje pentru lucrarea solului au confirmat participarea la cea mai importantă expoziție comercială din lume pentru echipamente agricole, și mai mult de 2.400 de expozanți confirmați sunt în prezent listați în baza de date provizorie a expozanților pe agritechnica.com, cu o cifră finală de 2.600 de expozanți așteptați să fie prezenți la Centrul de Expoziții din Hanovra în noiembrie.

Programul expozițional va fi completat de un program tehnic cu „platforme de experți”, momente de interes și conferințe pe teme precum agricultura inteligentă, automatizarea, conectivitatea, tehnologia agricolă autonomă și motoare alternative. Companiile start-up inovatoare și echipele de inginerie își vor prezenta oferta în DLG Prototype.Club și în zona start-up-urilor agrifood.

Magazinul de bilete este acum deschis

DLG se așteaptă la peste 400.000 de vizitatori din Germania și din străinătate, care își pot comanda deja biletele din magazinul de bilete. Anul acesta, Agritechnica a lansat „bilete verzi”, o alternativă la biletele obișnuite, care sprijină proiectele de împădurire. Pentru fiecare „bilet verde” vândut, se va planta un copac în Germania. Proiectul de împădurire este gestionat de asociația WeReforest, o organizație non-profit dedicată sustenabilității împăduririi.

Trenuri către cea mai importantă expoziție comercială din lume

Organizațiile agricole și partenerii de călătorie din Germania planifică, de asemenea, trenuri speciale către Hanovra pentru Agritechnica 2023. Asociația Agricolă din Renania oferă două trenuri speciale către Hanovra pe 14 și 16 noiembrie. Primul tren va pleca din Trier și va circula prin Koblenz, Bonn și Köln până la Hannover-Messe Laatzen.

Al doilea tren va circula de la Aachen prin regiunea Rinul Inferior către Agritechnica. Trenurile sunt populare printre fermierii germani, deoarece contextul permite networkingul și schimburile profesionale, precum și „Vorfreude”, un cuvânt german care înseamnă anticiparea cu bucurie la un eveniment.

Informații actuale despre cum să achiziționați bilete, pe acest link.

Fermier din Bulgaria: Am crescut recolta la porumb de 3,5 ori instalând sistemul de irigare Variant Irrigation

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Combina New Holland CR Twin Axial Rotor câștigă medalia de aur la Agritechnica Innovation Awards 2023

New Holland Agriculture a câștigat medalia de aur la...
‹ adv ›

Bucharest Food Expo 2023: Punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România

În perioada 28 septembrie – 01 octombrie 2023, MADR va participa cu un spațiu dedicat la cea de-a doua...

„Târgul pâinii” va fi organizat în cadrul Zilei Satului Românesc, în perioada 22 – 24 septembrie 2023

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită în perioada 22 -24...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole