6 C
București
vineri, 19 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAgritechnica 2023: Peste 2.600 de expozanți din 50 de țări se așteaptă...

Agritechnica 2023: Peste 2.600 de expozanți din 50 de țări se așteaptă la Hanovra

Agritechnica, cea mai importantă expoziție comercială din lume pentru mașini agricole, va avea loc la Hanovra, Germania, din 12 până pe 18 noiembrie 2023. Terenul expozițional este deja complet rezervat. Organizatorul Agritechnica DLG (Societatea Germană de Agricultură) se așteaptă la aproximativ 2.600 de expozanți din peste 50 de țări. Agrobiznes este unul dintre partenerii internaționali de promovare ai evenimentului în România, Republica Moldova și Italia.

Evenimentele partenere includ Sisteme și Componente, piața B2B pentru industria de aprovizionare internațională a sectorului de mașini agricole și off-road, și „Inhouse Farming – Feed & Food Show”, noua platformă DLG pentru sistemele agricole și alimentare de sine stătătoare ale viitorului.

Biletele pentru expoziția comercială cu 24 de pavilioane sunt acum disponibile în magazinul online de bilete Agritechnica. Vizitatorii pot achiziționa „bilete verzi” și pot susține proiectele de împădurire.

„Productivitatea verde” este tema principală a Agritechnica 2023. Toate companiile bine-cunoscute din sectorul internațional de utilaje pentru lucrarea solului au confirmat participarea la cea mai importantă expoziție comercială din lume pentru echipamente agricole, și mai mult de 2.400 de expozanți confirmați sunt în prezent listați în baza de date provizorie a expozanților pe agritechnica.com, cu o cifră finală de 2.600 de expozanți așteptați să fie prezenți la Centrul de Expoziții din Hanovra în noiembrie.

Programul expozițional va fi completat de un program tehnic cu „platforme de experți”, momente de interes și conferințe pe teme precum agricultura inteligentă, automatizarea, conectivitatea, tehnologia agricolă autonomă și motoare alternative. Companiile start-up inovatoare și echipele de inginerie își vor prezenta oferta în DLG Prototype.Club și în zona start-up-urilor agrifood.

Magazinul de bilete este acum deschis

DLG se așteaptă la peste 400.000 de vizitatori din Germania și din străinătate, care își pot comanda deja biletele din magazinul de bilete. Anul acesta, Agritechnica a lansat „bilete verzi”, o alternativă la biletele obișnuite, care sprijină proiectele de împădurire. Pentru fiecare „bilet verde” vândut, se va planta un copac în Germania. Proiectul de împădurire este gestionat de asociația WeReforest, o organizație non-profit dedicată sustenabilității împăduririi.

Trenuri către cea mai importantă expoziție comercială din lume

Organizațiile agricole și partenerii de călătorie din Germania planifică, de asemenea, trenuri speciale către Hanovra pentru Agritechnica 2023. Asociația Agricolă din Renania oferă două trenuri speciale către Hanovra pe 14 și 16 noiembrie. Primul tren va pleca din Trier și va circula prin Koblenz, Bonn și Köln până la Hannover-Messe Laatzen.

Al doilea tren va circula de la Aachen prin regiunea Rinul Inferior către Agritechnica. Trenurile sunt populare printre fermierii germani, deoarece contextul permite networkingul și schimburile profesionale, precum și „Vorfreude”, un cuvânt german care înseamnă anticiparea cu bucurie la un eveniment.

Informații actuale despre cum să achiziționați bilete, pe acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Agricultura viitorului, ediția 2024. Evenimentul industriei de profil integrează în premieră o secțiune dedicată retailului, adresând întregul lanț alimentar

Cum merge agricultura românească în 2024? Depinde pe cine întrebi. Dacă îi întrebi pe fermierii mari, sau pe cei...

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase - fermieri, comercianți, experți în logistică,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole