9.3 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

-

HomepageAdvDJI Agriculture aduce pentru prima dată tehnologia agricolă avansată la Agritechnica

DJI Agriculture aduce pentru prima dată tehnologia agricolă avansată la Agritechnica

DJI Agriculture, lider mondial în facilitarea inovației în agricultură prin intermediul tehnologiei dronelor, expune pentru prima dată la Agritechnica de la Hanovra, în perioada 12-18 noiembrie. 

Vizitatorii vor descoperi soluții agricole, tehnici agricole inteligente și cele mai recente cercetări din industrie pentru a îmbunătăți gestionarea terenurilor agricole. De asemenea, vor avea loc prezentări privind agricultura inteligentă, politica privind dronele, testarea dronelor agricole și multe altele. 

Programul prezentărilor

„DJI Agriculture a publicat recent un raport care arată că fermierii și guvernele din întreaga lume adoptă utilizarea dronelor agricole și a metodelor de agricultură inteligentă pentru a crește producția de alimente într-un mod mai științific, mai sustenabil și mai ecologic”, a declarat Yuan Zhang, Managerul departamentului de vânzări globale în cadrul DJI Agriculture.

„Participarea noastră la Agritechnica reprezintă un angajament față de acest de adoptare, prin întâlniri cu producătorii de culturi și prin faptul că îi ajutăm să înțeleagă modul în care tehnologia poate îmbunătăți metodele agricole actuale în beneficiul tuturor.”   

Soluții aeriene pentru o nouă eră în materie de agricultură

DJI Agriculture oferă o gamă de produse care formează o soluție completă de protecție a culturilor pentru agricultori, de la topografie și cartografiere, până la pulverizare și împrăștiere. Aceste drone reprezintă viitorul tehnologiei agricole și sunt concepute pentru a crește eficiența și productivitatea în gestionarea culturilor.

Pentru prima dată, vor fi expuse unele produse care până acum erau disponibile doar în afara Europei. Printre produsele care vor fi expuse se numără:

  • DJI Agras T50;
  • DJI Agras T25 (debut în Europa).

Cea mai mare și cea mai avansată dronă de aplicare aeriană de la DJI, Agras T50, este capabilă să transporte o sarcină utilă de pulverizare de 40 kg sau o sarcină de împrăștiere de 50 kg.

Echipată cu pulverizare cu dublă atomizare, radare frontale și posterioare cu matrice în faze, vizibilitate binoculară dublă și o cameră Gimbal FPV de înaltă rezoluție, aceasta asigură deodată supravegherea aeriană și protecția culturilor, oferind o soluție completă de dronă agricolă. Agras T25 integrează aceste caracteristici într-un fuzelaj compact, optimizat pentru utilizare individuală și este capabilă să transporte o sarcină utilă de pulverizare de 20 kg sau o sarcină utilă de împrăștiere de 25 kg. 

DJI Mavic 3M

O soluție portabilă de cartografiere multispectrală, DJI Mavic 3M combină o cameră RGB cu o cameră multispectrală, scanând și analizând creșterea culturilor cu o claritate totală. Profitați de datele multispectrale pentru a crea hărți de aplicare a prescripțiilor, pentru ghidarea operațiunilor automate efectuate de dronele din seria Agras. 

Modulul de releu DJI

Fiind un receptor de semnal care poate extinde și consolida în mod eficient transmisia între dronele DJI Agras compatibile și telecomandă, modulul DJI Relay extinde operațiunile pe distanțe mai mari și în medii mai complexe.

DJI FlyCart 30 (Debut în Europa)

Un sistem de ridicare a sarcinilor grele, pe distanțe mari, DJI FlyCart 30, depășește limitele logistice tradiționale, oferind o soluție de transport aerian sigură, economică și eficientă.

Veniți să faceți cunoștință cu DJI la pavilion

DJI Agriculture este încântată să ia parte la Agritechnica 2023 și așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu profesioniștii din industrie și să își prezinte cele mai recente produse și servicii. Pentru a stabili un interviu sau pentru a afla mai multe despre modul în care DJI Agriculture colaborează cu partenerii săi pentru a crea un ecosistem de aplicații aeriene axat pe optimizarea pesticidelor, îmbunătățirea produselor, progresul tehnologic și creșterea talentelor, folosiți adresele de e-mail de contact: [email protected], [email protected].

Locația pavilionului:  Hala 9, standul 16

Harta Agritechnica: aici. 

Despre DJI Agriculture

Din 2006, DJI a fost lider mondial cu inovații în domeniul dronelor civile care au permis persoanelor fizice să zboare pentru prima dată, vizionarilor să își transforme imaginația în realitate și profesioniștilor să își transforme complet munca. Cu o mentalitate orientată spre soluții și o curiozitate autentică, DJI și-a extins ambițiile în domeniul agriculturii.

În 2012, DJI a început cercetarea și dezvoltarea de drone agricole, iar în 2015 a înființat DJI Agriculture. DJI Agriculture se angajează să dezvolte soluții inovatoare, eficiente și durabile pentru a îmbunătăți continuu productivitatea agricolă. Cu produse care deservesc peste 100 de țări din întreaga lume, DJI Agriculture a pus la dispoziția a peste 10 milioane de utilizatori profesioniști soluții agricole inteligente.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...

Tractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Ce ne puteți spune despre participarea Sigma CVM România la târgul Agraria din acest an?  „Participarea Sigma CVM România la...

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile de investiții, iar județul Timiș este unul dintre orașele cheie...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole