18.4 C
București
miercuri, 1 mai, 2024

-

HomepageAdvAgro-Est Muntenia a câștigat Premiul pentru Export Innovation la GoGlobal Awards, în...

Agro-Est Muntenia a câștigat Premiul pentru Export Innovation la GoGlobal Awards, în SUA

Agro-Est Muntenia a fost recunoscută pe arena internațională, demonstrând excelența în inovație prin câștigarea prestigiosului Innovation Award la GoGlobal Awards 2023.

Evenimentul, organizat în Rhode Island, SUA, de către Departamentul de Comerț și Consiliul Internațional pentru Comerț, a reunit peste 4.000 de participanți din întreaga lume, inclusiv autorități, camere de comerț, investitori și fonduri de investiții.

Premiile Go Global sunt un eveniment internațional proeminent, evaluat de oficiali guvernamentali din peste 28 de țări, alături de lideri influenți și de investitori dintr-un spectru larg de industrii. Premiile atrag companii din întreaga lume, sărbătorind realizările lor și promovând conexiunile de afaceri globale. 

Agro-Est Muntenia și-a prezentat proiectele și realizările semnificative din domeniul cercetării agricole. Compania a subliniat dezvoltarea celui mai modern centru de cercetare agricolă din Europa Centrală și de Est sub egida Agro-Est Muntenia, planificat a fi finalizat până la sfârșitul anului.

„Serviciile pe care urmează să le oferim, începând cu anul 2024, le vor oferi fermierilor români șansa de a afla în timp real problemele nutriționale din cultură, de a interveni rapid pentru a corecta și de a se adapta condițiilor de cultură”.

FOTO: Facebook/Mihai Razvan Moraru

„Ne dedicăm proiectelor și produselor în care credem cu tărie – inițiative ce au potențialul de a aduce valoare adăugată considerabilă în următorii ani. Ambiția noastră este de a răspândi aceste inovații dincolo de granițele României, pentru a atinge piețe internaționale”, a declarat Mihai Răzvan Moraru, directorul general Agro-Est Muntenia.

Agro-Est Muntenia are ca obiectiv strategic stabilirea de parteneriate de cercetare cu diverse entități și companii din Statele Unite ale Americii. Colaborările vizate sunt orientate către dezvoltarea de produse avansate care să contribuie la îmbunătățirea nutriției în agricultură și la optimizarea adaptării culturilor agricole în fața schimbărilor climatice, acestea din urmă reprezentând provocări semnificative la nivel global.

Agro-Est Muntenia colaborează cu peste 1.000 de fermieri și distribuitori parteneri, acoperind în special regiunile de sud-vest, sud-est și sud ale României, având, totodată, și o acoperire națională.

Specializată într-o gamă completă de produse agricole – de la semințe și îngrășăminte la soluții fitosanitare și biostimulatoare – compania se distinge prin furnizarea de consultanță tehnică avansată și servicii adiționale precum analize de sol și monitorizare a culturilor.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile...

Grupul OMV Petrom a înregistrat un profit net de 1,39 miliarde lei în primul trimestru, în scădere cu 6%

Grupul OMV Petrom a obţinut în primele trei luni ale acestui an un profit net de 1,399 miliarde de...

Cricova – soiuri noi pentru vinuri și spumante selecte și oportunități excelente în turism

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova marchează un moment semnificativ în expansiunea sa, prin inițierea plantării a 51...

Îngrășăminte specializate Dr Green – soluții avansate în fertilizarea culturilor

Dr Green este o companie poloneză modernă, în creștere rapidă, care produce îngrășăminte foliare inovatoare pentru toate culturile agricole.  Dr Green...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole