17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleBarbu: Unul din cele 15 depozite de legume şi fructe va fi...

Barbu: Unul din cele 15 depozite de legume şi fructe va fi construit în Cervenia

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunţat, vineri, că a făcut o deplasare în Teleorman şi a stabilit împreună cu autorităţile locale unde se va construi depozitul de legume şi fructe în comuna Cervenia.

„Final de săptămână de lucru alături de legumicultorii, fermierii şi primarii din judeţul Teleorman! În comuna Cervenia, am stabilit împreună cu autorităţile judeţene şi locale, locul unde va fi construit Depozitul de Legume şi Fructe, unul din cele 15 pe care le vom face la nivel naţional. Împreună cu secretarul de stat Adrian Pintea am avut o întâlnire cu peste 250 de legumicultori din zonă şi am discutat despre avantajele construirii depozitului de colectare pentru acest bazin legumicol şi pentru dezvoltarea afacerilor lor”, a precizat ministrul Florin Barbu într-o postare pe facebook.

Oficialul a adăugat că, la Alexandria, la Consiliul Judeţean Teleorman, a avut şi o întâlnire cu primarii din judeţ pentru a le prezenta măsurile şi finanţările derulate în domeniul agriculturii.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Tulcea: Condiţii noi pentru pescarii comerciali din Deltă

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării din Tulcea a început săptămâna aceasta emiterea noilor permise de pescuit comercial pentru locuitorii...

Agricultura ecologică, sector de interes în cadrul expoziției AgriPlanta

În perioada 23 – 26 mai 2024, la Fundulea, județul Călărași, pe o suprafață de peste 36 ha, are...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole