19.8 C
București
duminică, 5 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleBarbu: Unul din cele 15 depozite de legume şi fructe va fi...

Barbu: Unul din cele 15 depozite de legume şi fructe va fi construit în Cervenia

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunţat, vineri, că a făcut o deplasare în Teleorman şi a stabilit împreună cu autorităţile locale unde se va construi depozitul de legume şi fructe în comuna Cervenia.

„Final de săptămână de lucru alături de legumicultorii, fermierii şi primarii din judeţul Teleorman! În comuna Cervenia, am stabilit împreună cu autorităţile judeţene şi locale, locul unde va fi construit Depozitul de Legume şi Fructe, unul din cele 15 pe care le vom face la nivel naţional. Împreună cu secretarul de stat Adrian Pintea am avut o întâlnire cu peste 250 de legumicultori din zonă şi am discutat despre avantajele construirii depozitului de colectare pentru acest bazin legumicol şi pentru dezvoltarea afacerilor lor”, a precizat ministrul Florin Barbu într-o postare pe facebook.

Oficialul a adăugat că, la Alexandria, la Consiliul Judeţean Teleorman, a avut şi o întâlnire cu primarii din judeţ pentru a le prezenta măsurile şi finanţările derulate în domeniul agriculturii.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Erinoza (bășicarea) viței de vie – când se fac tratamente pentru combaterea acarienilor eriofizi 

Erinoza, numită popular și bășicarea viței de vie, este...
‹ adv ›

FAO: Aprilie a fost a doua lună consecutivă de creştere a preţurilor mondiale la alimente

Indicele global al preţurilor produselor alimentare a crescut şi în luna aprilie, pentru a doua lună consecutiv, ca urmare...

Reuters: Coreea de Sud va amenda distribuitorii de alimente pentru aşa-numita „shrinkflation”

Autoritatea pentru concurenţă din Coreea de Sud (FTC) a anunţat vineri că producătorii şi distribuitorii de alimente vor fi...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole