24.9 C
București
vineri, 21 iunie, 2024

-

HomepageAdvAmeropa împrumută 550 de mln de euro printr-un credit sindicalizat cu aranjori...

Ameropa împrumută 550 de mln de euro printr-un credit sindicalizat cu aranjori principali Raiffeisen Bank și BCR

Raiffeisen Bank România şi Banca Comercială Română (BCR) au finalizat cu succes semnarea unei facilităţi sindicalizate în valoare de 550 milioane de euro, în calitate de Coordonatori şi Aranjori Principali susţinând activitatea curentă a grupului Ameropa, conform unui comunicat de presă al Raiffeisen Bank România.

Facilitatea sindicalizată a fost semnată alături de ING Bank România, UniCredit Bank, Alpha Bank România, Banca Transilvania, în calitate de Mandated Lead Arrangers, şi BRD Groupe Societe Generale, GarantiBank Internaţional şi Banca Comercială Intesa Sanpaolo România S.A., în calitate de Original Lenders.

Pentru facilitatea sindicalizată în valoare de 550 milioane de euro, Raiffeisen Bank România a avut o participare de 21,2% în calitate de Mandated Lead Arranger, Structuring Bank şi Bookrunner. BCR, în calitate de Mandated Lead Arranger, Bookrunner, Agent de Documentaţie şi Agenţia de Facilitate şi Garanţii a avut o participaţie de 16,8%.

În această tranzacţie, băncile au fost asistate de firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP).

Ameropa este un grup internaţional ce activează în domeniul agribusiness, cu sediul în Elveţia.

Grupul a fost fondat în 1948, fiind specializat în distribuţia de fertilizatori, cereale, seminţe oleaginoase şi alte produse agricole. Grupul este prezent în 28 de ţări şi 5 continente, având o echipă de peste 2.500 de angajaţi. Activitatea principală a Ameropa este susţinută de active complementare, cum ar fi silozuri, spaţii de depozitare, terminale portuare, facilităţi de producere a fertilizatorilor.

Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bankhttps://www.raiffeisen.ro
Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii în agricultură.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Pierre-Etienne Couture noul Site Lead al staţiei de procesare a seminţelor Bayer din Sinești

Pierre-Etienne Couture va fi noul Site Lead al staţiei...

ADAMA: 10 ani de existență a brandului la nivel global și unul dintre cele mai diversificate portofolii de substanțe active din lume

ADAMA Agricultural Solutions România și Grupul ADAMA, lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, aniversează 10 ani de...

De ce porumbul semănat după rapiță „nu funcționează”?

Rapița este o cultură atractivă pentru fermieri, generându-le și primii bani în ferme. Pe de altă parte, lucru valabil...

Crama La Salina din Cluj a primit Medalia Grand Gold la Concours Mondial de Bruxelles

Un vin alb produs de Crama La Salina din Cluj a câştigat marele premiu la un concurs internaţional de...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole