O delegaţie formată din 20 de participanţi din state din Africa Subsahariană, însoţită de specialişti ai ANSVSA, a făcut vizite de studiu la diferite unităţi de panificaţie, abatorizare, procesare carne, procesare lapte şi peşte, a anunţat vineri Autoritatea Naţională Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).
Conform sursei citate, pe parcursul vizitelor au avut loc discuţii cu privire la organizarea sistemului sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor din România şi, totodată, au fost abordate aspecte referitoare la legislaţia Uniunii Europene şi cea naţională.
De asemenea, ANSVSA a anunţat încheierea proiectului de cooperare între România şi state din Africa Subsahariană în domeniul siguranţei alimentelor.
Conform sursei citate, evenimentul a fost coprezidat de Alexandru Nicolae Bociu, Preşedinte – Secretar de Stat al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Andrei NOVAC, Secretar de Stat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), recomandă tuturor proprietarilor de animale din zonele afectate de inundaţii...