14 C
București
luni, 27 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAPIA intenționează să contracteze servicii de monitorizare a terenurilor agricole în valoare...

APIA intenționează să contracteze servicii de monitorizare a terenurilor agricole în valoare de până la 24,7 milioane de lei

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) intenţionează să contracteze servicii de control prin monitorizare a parcelelor agricole, pentru care intenţionează să plătească între 6,176 milioane lei şi 24,704 milioane lei, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), notează Agerpres.

„Având în vedere că zona de control cuprinde întreg teritoriul României, numărul maxim al fermierilor controlabili prin monitorizarea parcelelor agricole este de 800.000/an, cu o suprafaţă aferentă de aproximativ 9.900.000 ha”, se menţionează în anunţ.

Achiziţia implică încheierea unui acord-cadru cu valabilitatea de 48 de luni, urmând să se aplice în perioada iulie 2023 – iulie 2027. Totodată, se estimează ca se vor atribui între unul şi cinci contracte subsecvente pe an, precizează anunţul.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 iulie 2023, ora 15:00.

Ofertanţii trebuie să facă dovada că, în ultimii trei ani, au fost prestate, la nivelul unuia sau mai multor contracte (maxim trei contracte) însumate la o valoare de cel puţin 4,8 milioane lei, fără TVA, servicii ce au avut la bază metoda monitorizării culturilor agricole utilizând date satelitare sau metode de teledetecţie în domeniul agricol. Conform sursei citate, se cumulează valoarea serviciilor prestate şi nu valoarea contractelor.

  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Sprijin financiar de peste 322 mln de lei pentru crescătorii din sectorul suin și avicol

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează...
‹ adv ›

APIA: 7 iunie termenul limită de depunere a cererilor de plată aferentă Campaniei 2024

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean Bistriţa Năsăud reaminteşte faptul că termenul limită în care...

Sprijin financiar de peste 1,53 miliarde lei pentru producătorii agricoli din sectorul vegetal 

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că ieri, 22 mai 2024, a efectuat plata aferentă ajutorului...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole