30.3 C
București
luni, 15 aprilie, 2024

-

HomepageAdvSigma CVM România anunță Târgurile Agricole cheie la care va participa 

Sigma CVM România anunță Târgurile Agricole cheie la care va participa 

Sigma CVM România – membră a Grupului de Companii Saracakis, anunță Târgurile Agricole cheie la care va participa, în misiunea sa de a fi mai aproape de fermierii români.

Sigma CVM Romania este mândră să anunțe participarea sa la târgurile de referință din industria agricolă care urmează să aibă loc în România. Aceasta vine în concordanță cu misiunea companiei de a fi mai aproape de fermierii români și de furnizarea celor mai eficiente echipamente agricole către fermieri, prin soluții flexibile de finanțare, cu un accent special pe calitatea și disponibilitatea activităților de service și a pieselor de schimb. 

Primul eveniment este în Cluj, la evenimentul agricol emblematic pentru Transilvania, AGRARIA, ce se va desfășura în perioada 21-24 aprilie.

„Suntem încântați să participăm la târgurile de referință din industria agricolă din România, începând cu AGRARIA la Cluj. Este o modalitate ideală de a ne conecta cu fermierii, specialiștii și autoritățile din sectorul agricol și pentru a prezenta echipamentele și serviciile noastre de ultimă generație”, a declarat Artemios Kotsiras, Director General al Sigma CVM Romania. 

Următoarele evenimente pe care le organizează compania sunt în parteneriat cu Massey Ferguson, o marcă internațională a AGCO (NYSE: AGCO), și va aduce întreaga experiență MF eXperience în Oradea, în perioada 2-4 mai, Iași, în perioada 9-12 mai și Craiova, în perioada 17-19 mai.

„Pe lângă prezentarea celor mai bune și noi modele distribuite de Sigma CVM Romania, avem și o serie de oferte promoționale pentru a facilita accesul fermierilor români la aceste produse cunoscute și avansate, având în vedere că tractoarele, combinele și utilajele agricole Massey Ferguson poartă amprenta performanței de top, fiabilității, confortului și calității”.

Pe lângă posibilitatea de a descoperi cele mai noi echipamente, de a purta discuții cu specialiștii Massey Ferguson și de a participa la prezentările interactive de la stand, vizitatorii vor putea beneficia și de o demonstrație practică în aer liber.

Vizitatorii vor avea, de asemenea, oportunitatea exclusivă de a conduce noile tractoare care fac parte din flota Massey Ferguson.

Cei care nu doresc să testeze utilajele în timpul evenimentului, pot alege să discute cu experții Massey Ferguson și cu echipa Sigma CVM România despre cele mai recente tractoare, utilaje, soluții de finanțare sau alte servicii pe care le oferim, profitând astfel de o consultanță personalizată pentru susținerea fermierilor și a afacerilor lor.

„În a doua parte a lunii mai, fermierii și colegii din industrie ne pot găsi la Agriplanta-Romagrotec ce va avea loc la Fundulea, Călărași, în perioada 25 – 28 mai. Acesta este un alt loc minunat cu expoziții, demonstrații cu utilaje agricole, unde putem avea discuții importante cu clienții noștri. Fermierii pot găsi aici nu doar echipamente de înaltă calitate, ci și modele de utilajele agricole eficiente, de succes”. 

La începutul toamnei, Sigma CVM România va fi prezentă la Agromalim din Arad, ce va avea loc între 7-10 septembrie, fiind una dintre cele mai mari expoziții care atrage mai mult de 18.000 de vizitatori, este un loc unde cei mai importanți producători și distribuitori de utilaje agricole sunt prezenți, așadar suntem mândri să expunem portofoliul nostru vast.

Despre Sigma CVM România

Sigma CVM România este un furnizor de top de soluții agricole angajat să ajute fermierii să-și crească productivitatea și eficiența prin intermediul produselor și serviciilor inovatoare pe care le oferă pe piața din România.

De la stabilirea sediului său în București, Sigma CVM România – unicul importator Massey Ferguson, Siloking, Giant, Topcon, Irriland din țară – are 145 de angajați în 11 locații și a atins un volum de afaceri de 45 de milioane de euro în 2022, după doar un an și jumătate de prezență pe piață. 

Grupul de companii Saracakis (www.saracakis.gr) face parte din peisajul de afaceri din Grecia de peste un secol și deține statutul de distribuitor exclusiv pentru o gamă largă de mărci internaționale în industria auto. 

Înființat în 1922 și încă condus de familia fondatoare, Grupul de Companii Saracakis este o organizație activă dedicată servirii și sprijinirii clienților săi: persoane fizice, companii private și de stat.

Structura grupului include mai multe companii, fiecare entitate fiind protejată și promovată. În prezent, Grupul de Companii Saracakis operează în Grecia, România, Bulgaria și Cipru.

Transformând viziunea sa în realitate și prioritizând îmbunătățirea vieții cotidiene a clienților săi, Grupul de Companii Saracakis este dedicat furnizării de produse inovatoare și servicii revoluționare, apreciind comunitățile pe care le servește.

Grupul se angajează să creeze soluții bazate pe experiența personalizată, în același timp rămânând dedicat sustenabilității afacerilor sale. 

Cifre cheie pentru 2022: cifra de afaceri: 230 milioane EUR, angajați: 550, retail: 350 de locații (proprii și închiriate). 

Branduri internaționale reprezentate: 20 (inclusiv Massey Ferguson, Volvo, Honda, Mitsubishi, Komatsu și altele). Persoana de contact Relații Publice: Carmen Dumitrașcu – [email protected].

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Liderul pieței de carne de pui din România – premiat pentru Inovare în Sustenabilitate

Proiectul „De la bob la furculiță și „înapoi”, dezvoltat...

BERD a revenit pe profit în 2023 cu un rezultat net pozitiv de 2,1 miliarde de euro

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a raportat miercuri un profit net de 2,1 miliarde de euro pentru...

Norofert anunță semnarea primului contract de distribuție pentru 3 state din SUA 

Norofert, liderul cercetării pentru agricultura regenerativă și unul dintre cei mai mari producători de inputuri din România, listat la...

Sorin Maslo: „Cricova a înregistrat în 2023 cel mai mare profit din istoria întreprinderii. Venim cu lansări inedite în acest an”

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova a înregistrat o creștere impresionantă în 2023. Într-un efort de a consolida...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole