28.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie, 2024

-

HomepageAdvCEC Bank şi EximBank finanţează Toneli Holding cel mai mare producător de...

CEC Bank şi EximBank finanţează Toneli Holding cel mai mare producător de ouă din România

CEC Bank a acordat o finanţare de circa 40 milioane de lei companiei Toneli Holding SA, parte din Grupul Toneli, cel mai mare producător de ouă din România, conform unui comunicat al băncii.

„În ciuda provocărilor ridicate de actualul context economic, continuăm să susţinem companiile din domeniul agricol, cu atât mai mult atunci când e vorba de firme cu care avem deja o colaborare de tradiţie. Finanţarea agriculturii a înregistrat, anul trecut, o evoluţie deosebită, CEC Bank consolidându-şi poziţia în acest domeniu, soldul creditelor acordate agriculturii crescând cu circa un miliard de lei”, a declarat Laura Mihai, director Direcţia Clienţi Mari CEC Bank.

Finanţarea beneficiază de o garanţie acordată de EximBank în cadrul schemei de ajutor de stat în contextul crizei economice generate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.

„În general, se spune despre bănci că îţi dau umbrelă când este soare şi o iau când plouă, dar acest parteneriat demonstrează contrariul. Într-o perioadă dificilă pentru mediul de afaceri şi nu numai, plină de provocări, CEC şi EximBank sunt alături de companiile româneşti şi propun soluţii financiare care servesc nevoilor reale ale comunităţii de business.

Iar acesta este numai un exemplu al capacităţii EximBank de a construi parteneriate eficiente cu celelalte bănci comerciale, în beneficiul direct al firmelor locale care pot accesa mai uşor finanţarea necesară pentru activitatea curentă sau pentru investiţii”, a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

Potrivit directorului general al grupul de firme Toneli, Toni Khoury, compania construieşte an de an în jurul viziunii de a fi nu doar un lider de piaţă, ci şi un etalon în ceea ce priveşte producţia şi distribuţia de oua şi alte produse adiacente.

„Pentru materializarea planurilor strategice, suntem conştienţi că avem nevoie de suportul tuturor stakeholder-ilor şi aici instituţiile financiare au un rol relevant. Suntem onoraţi să avem alături de noi în această călătorie ambiţioasă, bănci cu rezonanţă pentru economia românească, precum CEC Bank şi EximBank, parteneriate ce ne generează în egală măsură încredere şi responsabilitate”, a declarat Toni Khoury.

Toneli Holding colaborează cu CEC Bank încă din anul 2013.

CEC Bank este instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de peste 61,8 miliarde lei, la sfârşitul lui 2022.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piaţa românească şi oferă o gamă completă de produse şi servicii persoanelor fizice, IMM-urilor şi corporaţiilor mari, prin multiple canale de distribuţie: unităţi bancare, reţele de ATM şi POS, internet banking (CEConline), mobile banking şi magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse şi servicii bancare 100% online.

EximBank este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active. Banca oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora.

Totodată, pentru că acţionează ca agent al statului pe piaţa de garanţii şi asigurări, EximBank este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziţie de statul român, susţin dezvoltarea economiei.

Toneli Holding şi-a început operaţiunile de producţie şi distribuţie a ouălor acum peste 25 de ani. În prezent, compania îşi desfăşoară activităţile de creştere a tineretului de păsări şi pe cea de producţie în 24 ferme amplasate în zona de Sud a ţării, în judeţele Giurgiu, Teleorman, Ialomiţa, Dâmboviţa, Argeş, în peste 150 de hale de producţie. 

CEC Bank
CEC Bankhttps://www.cec.ro
La CEC Bank găsești soluții de finanțare complete în domeniul agricol: vegetal, zootehnic, al acvaculturii sau al pisciculturii.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Lansarea AgroBayer: alături de agricultură prin inovație digitală

Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, Bayer lansează...

Compania FirstFarms A/S a lansat un amplu sistem de irigații în România ce acoperă 1.300 ha

Danezii de la FirstFarms A/S, cu exploatații de 6.400 de hectare de teren în România, au dat în folosință...

Ravibis™ – controlează făinarea și rapănul merelor sustenabil și eficient

RAVIBIS™ este un produs de contact pe bază de bicarbonat de sodiu (NaHCO3). Biocarbonatul de sodiu este clasificat ca substanță...

OMV Petrom investeşte aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi

OMV Petrom va investi aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi pentru a transforma rafinăria în primul producător...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole