19.2 C
București
miercuri, 3 aprilie, 2024

-

HomepageAdvEuroGrainHub Exchange & Forum | București 2023 - astăzi e ultima zi...

EuroGrainHub Exchange & Forum | București 2023 – astăzi e ultima zi de înregistrare

Astăzi, 15 martie, EuroGrainHub Exchange & Forum, organizat în perioada 26-28 aprilie 2023 la București, declarat cel mai mare eveniment european dedicat pieței cerealelor din primăvara acestui an, finalizează înregistrările, astfel că mai sunt ore numărate pentru a înregistrare.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va fi o oportunitate excelentă pentru fermieri, comercianți, furnizori de inputuri, brokeri, agronomi, reprezentanți din industria furajelor și a hranei pentru animale, logistică, depozitare și alți profesioniști din industrie de a se reuni și de a discuta tendințele globale și regionale în agrobusiness.

Compania QSS Global și Trans-Oil sunt sponsori generali ai evenimentului.

Războiul din Ucraina a contribuit la mari schimbări ale fluxurilor regionale de cereale, care au afectat comerțul mondial de mărfuri. Exporturile de cereale din țările din Europa Centrală și de Est (Bulgaria, România, Serbia, Moldova și altele) sunt potențial capabile să asigure deficitul în următorii 2-5 ani după reducerea exporturilor ucrainene.

În cadrul evenimentului, se va desfășura Seminarul „Contracte comerciale și acorduri de livrare: minimizarea riscului”.

AGA Partners, o firmă de avocatură lider în domeniul comerțului internațional și al arbitrajului, va desfășura un curs special de instruire, care va acoperi cele mai stringente probleme legate de executarea contractelor de transport de mărfuri și livrarea în timp de război.

Atelierul va aborda aspectele cheie ale executării contractului de la momentul atribuirii acestuia până la primirea plății.

EuroGrainHub Exchange & Forum, organizat la București este lansat printr-un efort comun al fondatorilor celor mai proeminente mărci de agro-evenimente din regiune: Black Sea Grain al UkrAgroConsult, Grain Academy din Balcani, precum și al liderilor în analiza și informarea pieței – platformele online AgriSupp, AgriPortal România, AgroPortal Bulgaria.

Pe lângă oportunitățile de schimb de idei și expoziție, agenda evenimentului include vorbitori de marcă pentru mesele rotunde despre tendințele actuale și prețurile mărfurilor, dezvoltând oportunități de networking cu cei mai buni experți în domeniu. Participanții vor avea acces la resurse și instrumente care îi pot ajuta să ia decizii informate cu privire la operațiunile lor.

Evenimentul va include, de asemenea, workshop-uri și conferințe pe teme precum comerțul global de mărfuri, exporturile de cereale din țările din Europa Centrală și de Est (România, Ucraina, Bulgaria, Ungaria și Serbia, printre altele), dezbateri despre logistica comerțului cu cereale și multe altele de descoperit.

Locația evenimentului, JW Marriott București Grand Hotel.

„Suntem încântați să găzduim EuroGrainHub Exchange & Forum | București 2023 și să oferim participanților noștri o experiență excepțională. Evenimentul va oferi o platformă unică pentru a discuta cele mai recente evoluții din lumea afacerilor agricole și pentru a explora oportunitățile de afaceri în această industrie în continuă dezvoltare”, anunță organizatorii.

Mai multe detalii și informații despre eveniment pot fi găsite pe website-ul oficial: eurograinevents.com. Înregistrările sunt încă deschise până la finalul zilei.

Luminița Crivoi
Luminița Crivoi
Expert în agricultură

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării...

Patria Bank în parteneriat cu Agrii oferă soluţii pentru fermierii care au nevoie de finanţare

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluţii pentru fermierii care au nevoie de finanţare...

ProCredit Bank finanţează cu 3,4 mil euro construcţia a două parcuri fotovoltaice în Prahova, cu capacităţi de 5,6 MWp şi 4,3 MWp

ProCredit Bank România acordă o finanţare de 3,4 milioane de euro grupului de companii 3D Steel Design & Construct...

Maximizați-vă potențialul livezii la MACFRUT 2024 cu Advice&Consulting!

Investește în dezvoltare și mărește profiturile livezii tale cu Advice&Consulting la MACFRUT Rimini 2024. Te invităm să vizitezi standul...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole