18 C
București
joi, 23 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleVIDEO. Conferința AgTech Moldova transmisă LIVE: soluții inovatoare pentru digitalizarea agriculturii

VIDEO. Conferința AgTech Moldova transmisă LIVE: soluții inovatoare pentru digitalizarea agriculturii

Peste 250 de participanți au luat parte marți, 14 martie, la Chișinău, la evenimentul anual organizat Conferința AgTech 2023, dedicat digitalizării agriculturii și inovării în acest sector. Evenimentul este organizat de Agrobiznes pentru al 4-lea an consecutiv, iar în acest an în calitate de co-organizatori au fost proiectele USAID PCRR, OPTIM și Tekwill.

Conferința a reunit experți și lideri din industria agricolă pentru a discuta cele mai recente tendințe și soluții inovatoare în agricultură. Evenimentul a oferit o platformă pentru împărtășirea de perspective și experiențe din industria agricolă și pentru a discuta provocările și oportunitățile în ceea ce privește digitalizarea acesteia.

Agenda conferinței a inclus prezentări, discuții și dezbateri despre subiecte relevante din domeniu și anunțarea lansării de servicii și produse noi disponibile pe piața Moldovei. De asemenea, evenimentul a inclus o zonă special amenajată pentru expoziții, unde participanții au putut interacționa cu partenerii evenimentului și au obținut informații suplimentare despre oportunitățile de finanțare a inițiativelor digitale și despre serviciile de optimizare a activității.

Conferința AgTech a reunit oameni de afaceri, investitori și specialiști în tehnologie agricolă, oferindu-le oportunitatea de a împărtăși idei și de a construi parteneriate în vederea dezvoltării unui sector agricol mai sustenabil și mai eficient din punct de vedere tehnologic.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AgriPlanta 2024: Acces gratuit și prioritizat pentru înscrierile online

Mai sunt câteva zile până când DLG Intermarketing va...
‹ adv ›

Peste 80 de expozanţi vor participa la cea de-a XX-a ediţie a evenimentului Zilele Horticulturii Bucureştene

Peste 80 de expozanţi vor participa în perioada 9 - 12 mai la cea de-a XX-a ediţie a evenimentului...

Ziua Fructelor 2024 – cel mai important eveniment al sectorului horticol din Republica Moldova

Asociația Moldova Fruct din Republica Moldova și Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova invită pe 12 iulie 2024 la Ziua Fructelor 2024. „Evenimentul...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole