3.2 C
București
spot_img

-

HomepageȘtiriExpoziţia Carnexpo se amână pentru anul 2022

Expoziţia Carnexpo se amână pentru anul 2022

Cea mai importantă expoziţie dedicată sectorului de carne şi preparate din carne din sud-estul Europei, Carnexpo, ce urma să aibă loc între 27 şi 31 octombrie 2021, la centrul expoziţional Romexpo, se amână pentru anul 2022, în contextul situaţiei epidemice fără precedent prin care trece România în această perioadă, informează organizatorii.

Restricţiile severe, rata crescută de infectare în rândul angajaţilor şi riscul sufocării sistemului sanitar sunt principalele motive invocate de companiile expozante cu privire la decizia de a se retrage de la expoziţie, se arată într-un comunicat al organizatorilor remis joi AGERPRES.

„În urma unui sondaj realizat în rândul expozanţilor, dar şi a vizitatorilor profesionişti care participă ediţie de ediţie la Carnexpo am luat decizia de a amâna expoziţia pentru anul viitor într-o perioadă lipsită de probleme sanitare grave şi restricţii. Siguranţa clienţilor şi vizitatorilor târgului Carnexpo este foarte importantă pentru noi şi înţelegem responsabilitatea pe care o avem în calitate de organizatori, mai ales că nu dorim să punem în pericol sănătatea partenerilor noştri sau familiilor acestora. Nu este o decizie uşoară având în vedere munca de pregătire pe care am realizat-o anul acesta şi faptul că suntem pentru al doilea an consecutiv puşi în situaţia de a amâna un eveniment de o asemenea anvergură, cu peste 60.000 de vizitatori”, a declarat Eugen Capră, organizatorul evenimentului Carnexpo.

Cu toate că situaţia actuală nu permite organizarea de evenimente de amploare în acest sfârşit de an, organizatorul expoziţiei precizează că în prezent sunt în pregătire evenimentele ce vor avea loc în anul 2022.

„Avem în lucru două proiecte importante pentru dezvoltarea sectorului agroalimentar în anul ce urmează, atât pentru piaţa românească, dar şi un proiect ce implică organizarea unui eveniment la nivel european. În egală măsură asigurăm toţi partenerii noştri că vom continua să fim alături de ei prin informaţiile pe care le aducem în fiecare zi prin revistele de specialitate Industria Cărnii, Agrofood şi EuroMeatNews”, a adăugat Eugen Capră.

Carnexpo a fost organizată ultima dată în 2019, în parteneriat cu Romexpo şi a fost o ediţie a recordurilor, având mai mult de 15.000 mp de spaţiu expoziţional, peste 745 de expozanţi şi peste 60.000 de vizitatori.

Sursa foto: economistul.ro

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Cum se construiește o seră (solar) din țevi de plastic

Să fie oare dificil de montat o seră din...

Plantarea cireșului – sfaturi la înființarea unei livezi

La plantarea cireșului, pentru o cultură reușită, este important să se țină cont de mai multe particularități. Printre acestea...

Îngrășămintele verzi: Top 5 specii de plante ce combat dăunători și boli din sol

Sideratele (îngrășămintele verzi) sunt plante cultivate în scopul încorporării lor ulterioare în sol pentru a îmbunătăți structura solului, a-l...

Uleiul horticol – când și combinat cu ce îl aplicăm la pomi

Uleiul horticol este un produs ce are la bază uleiurile parafinice sau uleiul vegetal de rapiță, utilizat în scopul...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate