19.7 C
București
vineri, 9 iunie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriAPIA participă la Târgul Internațional INDAGRA - ediția 2022

APIA participă la Târgul Internațional INDAGRA – ediția 2022

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că va participa, în perioada 26 – 30 octombrie 2022, la Indagra, cel mai mare târg din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii şi zootehniei (Pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo).

Agenţia va prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la schemele/ măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi de la bugetul naţional.

Vineri, 28 octombrie 2022, Directorul General al APIA, Adrian Pintea, va susține în cadrul conferinței „Principalele orientări și provocări ale noii perioade de programare 2023-2027” prezentarea cu tema „Lecții învățate din perioada de programare 2014-2020”.

Evenimentul este organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală – RNDR și se va desfăşura în Complexul ROMEXPO , sala Titulescu, începând cu ora 09:00.

Târgul Internaţional INDAGRA este cel mai important eveniment agricol din România fiind organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Menționăm că în aceeași perioadă cu INDAGRA se desfășoară și INDAGRA FOOD – Târg internațional pentru industria alimentară (Pavilion B2).

Discută cu fermierii în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›
  • Citește despre ->
  • APIA

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

APIA plăteşte 89,5 mln lei pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul I

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) efectuează...
‹ adv ›

APIA: Fermierii au depus 755.810 de solicitări în Campania Cererilor de plată fără penalităţi

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalități...

APIA anunță că a primit cereri de plată pentru o suprafață de 9,95 mln hectare

Numărul cererilor primite până la 31 mai 2023, fără penalități, este de 755.810, pentru o suprafață de 9,95 milioane...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole