9.8 C
București
marți, 23 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAPIA participă la Târgul Internațional INDAGRA - ediția 2022

APIA participă la Târgul Internațional INDAGRA – ediția 2022

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că va participa, în perioada 26 – 30 octombrie 2022, la Indagra, cel mai mare târg din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii şi zootehniei (Pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo).

Agenţia va prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la schemele/ măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi de la bugetul naţional.

Vineri, 28 octombrie 2022, Directorul General al APIA, Adrian Pintea, va susține în cadrul conferinței „Principalele orientări și provocări ale noii perioade de programare 2023-2027” prezentarea cu tema „Lecții învățate din perioada de programare 2014-2020”.

Evenimentul este organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală – RNDR și se va desfăşura în Complexul ROMEXPO , sala Titulescu, începând cu ora 09:00.

Târgul Internaţional INDAGRA este cel mai important eveniment agricol din România fiind organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Menționăm că în aceeași perioadă cu INDAGRA se desfășoară și INDAGRA FOOD – Târg internațional pentru industria alimentară (Pavilion B2).

  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

APIA și AFIR au făcut plăți de peste 27,9 mln euro în perioada 19-22 aprilie 2024

Astăzi, 22 aprilie 2024, Agenția de Plăți și Intervenție pentru...
‹ adv ›

Pintea: Peste 2,39 miliarde de euro au intrat în conturile fermierilor, până astăzi

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a virat în conturile fermierilor peste 2,39 miliarde de euro, începând...

APIA şi AFIR au făcut plăţi de peste 18 mln de euro în ultimele trei zile

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în sumă totală...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole