7.3 C
București
spot_img

-

HomepageȘtiriAPIA participă la Târgul Internațional INDAGRA - ediția 2022

APIA participă la Târgul Internațional INDAGRA – ediția 2022

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că va participa, în perioada 26 – 30 octombrie 2022, la Indagra, cel mai mare târg din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii şi zootehniei (Pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo).

Agenţia va prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la schemele/ măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi de la bugetul naţional.

Vineri, 28 octombrie 2022, Directorul General al APIA, Adrian Pintea, va susține în cadrul conferinței „Principalele orientări și provocări ale noii perioade de programare 2023-2027” prezentarea cu tema „Lecții învățate din perioada de programare 2014-2020”.

Evenimentul este organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală – RNDR și se va desfăşura în Complexul ROMEXPO , sala Titulescu, începând cu ora 09:00.

Târgul Internaţional INDAGRA este cel mai important eveniment agricol din România fiind organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Menționăm că în aceeași perioadă cu INDAGRA se desfășoară și INDAGRA FOOD – Târg internațional pentru industria alimentară (Pavilion B2).

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Plum pox sau vărsatul prunelor – ce facem cu pomii bolnavi

Plum pox sau vărsatul prunelor (Prunus virus) este o...

Boala hemoragică a iepurilor – maladie contagioasă

Boala hemoragică a iepurilor este o boală infectocontagioasă, specifică iepurilor, cu evoluție acută (rapidă), caracterizată printr-un sindrom hemoragic însoțit...

Dihorul – cum protejăm păsările de gospodărie. Remedii utile

Deși au un aspect foarte drăgălaș, dihorii sunt animale prădătoare, destul de puternice, înzestrate cu gheare și dinți ascuțiți...

Caprele Saanen – cea mai productivă rasă de capre din lume

Patria caprelor de rasă Saanen este considerată o localitate cu aceiași denumire din Alpii Bernezi, Elveția. Deși elvețienii au...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate