37 C
București
joi, 20 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAPIA participă la Târgul Internațional INDAGRA - ediția 2022

APIA participă la Târgul Internațional INDAGRA – ediția 2022

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că va participa, în perioada 26 – 30 octombrie 2022, la Indagra, cel mai mare târg din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii şi zootehniei (Pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo).

Agenţia va prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la schemele/ măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi de la bugetul naţional.

Vineri, 28 octombrie 2022, Directorul General al APIA, Adrian Pintea, va susține în cadrul conferinței „Principalele orientări și provocări ale noii perioade de programare 2023-2027” prezentarea cu tema „Lecții învățate din perioada de programare 2014-2020”.

Evenimentul este organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală – RNDR și se va desfăşura în Complexul ROMEXPO , sala Titulescu, începând cu ora 09:00.

Târgul Internaţional INDAGRA este cel mai important eveniment agricol din România fiind organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Menționăm că în aceeași perioadă cu INDAGRA se desfășoară și INDAGRA FOOD – Târg internațional pentru industria alimentară (Pavilion B2).

  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

APIA a plătit aproape 240 milioane lei pentru Campania 2023, în trei zile

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a...
‹ adv ›

Harghita: Peste 24.000 de fermieri au depus cereri de subvenţii la APIA, în scădere uşoară faţă de 2023

Peste 24.000 de fermieri au depus, în acest an, cereri pentru subvenţii la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în...

APIA primește Cereri de finanțare pentru schema de ajutor de stat „Silvo-mediu și climă”

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că începând de astăzi, 17 iunie 2024, se...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole