16 C
București
marți, 28 mai, 2024
HomepageHorticulturăGreenTech Amsterdam 2023

GreenTech Amsterdam 2023

Amsterdam, Olanda
13.06.2023 - 15.06.2023

GreenTech Amsterdam 2023 va fi un eveniment excelent pentru creșterea cunoștințelor și a rețelelor profesionale și pentru descoperirea celor mai recente inovații în tehnologia utilizată în horticultură.

Alăturați-vă miilor de lideri de pe piața horticulturii și summit-ului profesional de horticultură premium din Țările de Jos GreenTech Amsterdam, în perioada 13-15 iunie 2023, la Amsterdam RAI.

GreenTech Amsterdam 2023 va oferi o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra produselor sectorului horticol, organizată vizual în jurul celor patru teme principale ale târgului: plante, apă, energie și oameni.

Investitorii participanți vor căuta cele mai recente soluții tehnologice rentabile de la reprezentanți de cercetare și dezvoltare, ingineri robotici, furnizori de canabis medical, specialiști în sere verticale și multe altele.

GreenTech Amsterdam 2023 este locul perfect pentru a obține resursele și informațiile de care profesioniștii în horticultură au nevoie pentru a lua decizii de investiții.

Expoziția este completată de un program productiv de întâlniri internaționale de afaceri și evenimente exclusiv B2B.

Această platformă business-to-business va aduce împreună cumpărători și furnizori din diferite regiuni și țări pentru a promova inovația în sectorul horticulturii.

Evenimente

‹ adv ›