17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai, 2024
HomepageUtilaje și tehnicăLIGNA 2023 – expoziție dedicată prelucrării lemnului

LIGNA 2023 – expoziție dedicată prelucrării lemnului

Hanovra, Germania
15.05.2023 - 15.05.2023

LIGNA – Lumea prelucrării lemnului, este locul pentru a descoperi inovații, a încheia oferte și a construi rețele.

Industria internațională a lemnului ține o întâlnire comercială principală la fiecare doi ani la Hanovra.

După o pauză în ciclul bienal al evenimentelor din cauza pandemiei de COVID-19, LIGNA 2023 va reveni pentru a reuni comunitatea internațională și va servi drept forță motrice pentru industria prelucrării lemnului.

LIGNA Hannover 2023 va avea loc în intervalul 15 – 19 mai și va găzdui peste 1.500 de expozanți și 90.000 de vizitatori comerciali.

Structurată în mod clar în șapte sectoare, expoziția acoperă toate aspectele industriilor primare și secundare ale lemnului și oferă o platformă eficientă în care furnizorii și clienții se pot conecta fără probleme.

Caracteristica unică care face ca LIGNA să fie de neratat este formatul său de demonstrație live care include instrumente, echipamente și chiar linii de producție complete prezentate de liderii pieței globale.

LIGNA nu este doar locul pentru a descoperi inovații, a încheia oferte și a construi rețele. Programul evenimentului servește și ca punct de referință pentru subiectele cheie din industrie.

Temele pentru viitoarea ediție din 2023 vor fi digitalizarea în sectorul prelucrării lemnului, prefabricarea în construcții din lemn și prelucrarea materialelor ecologice.

Numeroase formate speciale, cum ar fi Wood Industry Summit, LIGNA, Campus, vor oferi o perspectivă aprofundată asupra acestor subiecte și oportunități de a învăța direct de la experți.

Articolul precedent
Articolul următor

Evenimente

‹ adv ›