5.6 C
București
marți, 19 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogGrowmach Eurasia 2023: Târg internațional de tehnică și utilaje agricole în Turcia....

Growmach Eurasia 2023: Târg internațional de tehnică și utilaje agricole în Turcia. Agrobiznes – partener media

Târgul Growmach, organizat în acest an pentru prima dată de către Informa Markets, cel mai mare organizator de evenimente din lume, va aduce laolaltă industria internațională a mașinilor agricole în Anfaș Fair Center, Antalya, între 10-14 octombrie 2023. Agrobiznes este partener media și va mediatiza regional evenimentul prin intermediul platformelor sale online din România, R. Moldova și Italia.

La Growmach, profesioniștii din sector din Balcani, Europa, Rusia și țările CSI, Africa, Orientul Mijlociu și America de Nord și de Sud se vor întâlni cu tehnologiile de ultimă oră și cu produse noi. Growmach va găzdui speakeri locali și internaționali specializați în domeniile lor, precum și reprezentanții internaționali ai sectorului public și privat la conferințe și evenimente și va servi drept poartă de acces a sectorului mașinilor agricole turcești către piețele internaționale.

Expozanții vor prezenta o gamă largă de produse și servicii, printre care:

(I) Tractoare

  • Piese de schimb pentru tractoare;
  • Remorci și alte mașini de transport și încărcare.

(II) Mașini agricole pre-recoltare

  • Mașini de fertilizare;
  • Împrăştietor pentru gunoi;
  • Mașini de semănat;
  • Mașini de întreținere și irigații;
  • Mașini de protecție a culturilor;
  • Mașini de recoltare.

(III) Mașini agricole post-recoltare

  • Greble rotative;
  • Mașini de balotat și ambalat;
  • Mașini de amestecat și distribuit furaje.

(IV) Tehnologii și mașini pentru agricultura de precizie

(V) Platforme și servicii digitale agricole

Motivul pentru care să vizitați Growmach 2023:

  • Acces la producători și furnizori internaționali și regionali din sectorul mașinilor agricole;
  • Informații despre evoluțiile sectoriale care vă vor influența activitatea și vă vor ajuta să luați decizii informate;
  • Oportunități de networking cu firme de top din industrie;
  • Informații despre evoluția sectorului în ceea ce privește sustenabilitatea și rentabilitatea;
  • Explorarea produselor și serviciilor care vă pot ușura munca.

Pentru mai multe informații, vizitați www.growmach.com sau contactați organizatorii prin WhatsApp la +90 216 425 63 00 și email [email protected].

Antalya, un nod agricol esențial în regiune

Datorită terenurilor sale arabile, Antalya constituie forța motrice a Turciei în agricultură și în industria agricolă. Regiunea a cunoscut o dezvoltare semnificativă după anii 1960, axându-se în principal pe unelte și mașini agricole, industria pielăriei și ambalajelor, precum și pe diverse mașini și echipamente. S-au înființat și dezvoltat fabrici pentru producția de piese, iar Antalya și orașele învecinate, care au avut mult timp aspectul unui oraș agricol, au început să se transforme într-un centru industrial, devenind astfel baza de producție a Turciei.

Despre Agrobiznes

Agrobiznes este un proiect tech-media cu o istorie de peste 10 ani. Inițial, proiectul a fost lansat la Chișinău, Moldova (www.agrobiznes.md) acum 10 ani, iar de atunci și-a extins prezența în România (2021) și Italia (2022, www.agrobiznes.it). Proiectul se dedică promovării celor mai bune practici în agricultură și tehnologiilor moderne pentru optimizarea activităților producătorilor din sectorul agricol, având ca obiectiv principal eliminarea granițelor în agricultură și aducerea inovației și performanței mai aproape.

Despre Informa

Growmach este organizat de Informa, cel mai mare organizator de evenimente din lume. Ca parte a activităților sale de organizare, Informa gestionează evenimente fizice și digitale în piețele internaționale, beneficiind de sprijinul unui personal de peste 3500 de persoane și a celor peste 450 de mărci internaționale B2B. În trecut, Informa a organizat evenimente agricole la nivel mondial, precum Farm Progress Show și Husker Harvest Days în Statele Unite, Agrishow Agricultural Machinery în Brazilia și Growtech în Turcia. Growmach a fost inclus recent în seria sa globală de târguri agricole, consolidându-și astfel prezența în sectorul mașinilor agricole la nivel internațional.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Macfrut 2024: Focus pe agrivoltaice, inovații verzi, robotică avansată și soluții biologice

Macfrut 2024 se profilează ca un eveniment de referință...
‹ adv ›

InfoDay organizat de CBE JU va avea loc pe data de 23 aprilie 2024 la Bruxelles

Circular Bio Based Europe (CBE JU) va organiza pe data de 23 aprilie 2024, la Bruxelles, evenimentul „InfoDay” privind...

EuroGrainExchange 2024: analiza pieței oleaginoaselor, pe agenda discuțiilor

EuroGrainExchange, un eveniment semnificativ în industria cerealelor, este programat să aibă loc pe 10 și 11 aprilie 2024 la...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole