sâmbătă, 1 octombrie, 2022
28.5 C
București

-

HomepageAdvertorialeRaiffeisen Bank şi Rodbun sprijină soluţiile inovatoare pentru agricultură

Raiffeisen Bank şi Rodbun sprijină soluţiile inovatoare pentru agricultură

Raiffeisen Bank România, în parteneriat cu Rodbun, lansează „Elevator Lab ESG in Agriculture: Cross-Industry Partnership Program”, o nouă ediţie a programului de parteneriat global al Raiffeisen Bank International (RBI), care sprijină dezvoltarea startup-urilor şi companiilor de fintech din întreaga lume, a anunţat miercuri banca.

Potrivit sursei citate, anul acesta programul va ajuta startup-urile fintech şi agritech care deţin soluţii sau tehnologii în agricultură să dezvolte proiecte pilot cu Raiffeisen Bank.

„Elevator Lab ESG in Agriculture: Cross-Industry Partnership Program este creat pentru a descoperi soluţii tehnologice inovatoare şi e conceput în parteneriat cu un client important al băncii din agricultură – Rodbun”, se menţionează în comunicat.

„Sprijinim iniţiativele verzi şi ne dorim să contribuim activ la agricultura bio, să fim alături de fermieri mici sau mari din România pentru dezvoltarea afacerilor lor cât mai sustenabil, cu ajutorul tehnologiei. Ne bucurăm totodată să putem demonstra puterea parteneriatului pe care îl avem cu clienţii noştri. Anul acesta am ales să colaborăm cu un partener cu experienţa în domeniul agriculturii, alături de care dorim să identificăm şi să testăm soluţii într-un ‘Proof of Concept’ (PoC), în beneficiul clienţilor noştri comuni – fermierii români” a declarat Cristian Sporiş, vicepreşedinte Corporaţii la Raiffeisen Bank.

La rândul său, Daniel Muntean, CEO Rodbun, a menţionat că agricultura este deopotrivă cel mai mare beneficiar al măsurilor de reducere a încălzirii globale, cât şi unul dintre cei mai mari responsabili sa acţioneze în acest sens.

Lansat in iunie 2017, Elevator Lab este un program de parteneriate organizat de grupul Raiffeisen Bank International (RBI). Elevator Lab a devenit cel mai mare program de parteneriate corporate în domeniul fintech din Europa Centrala şi de Est, oferind participanţilor acces potenţial la 14 pieţe diferite acolo unde grupul Raiffeisen este prezent.

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piaţa bancară din România şi peste 2,22 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are peste 4.600 de angajaţi, 300 de agenţii în toată ţara, 660 de ATM-uri, 450 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de peste 25.600 de POS-uri.

Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bankhttps://www.raiffeisen.ro
Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii în agricultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Agricover anunță că platforma de agricultură digitală Crop 360 este utilizată de 1000 de fermieri

Agricover - liderul pieței de agribusiness din România, anunță...

MAT: Peste 3.400 de contracte de finanţare au fost semnate în cadrul programului IMM-Agri Food

Peste 3.400 de contracte de finanţare în sumă totală de aproximativ 249,5 milioane de euro au fost semnate în...

Tăierile în uscat la vița de vie. Când și cum se efectuează

Tăierea viței de vie este importantă pentru calitatea și cantitatea producției de struguri. Există câteva reguli de aur și...

Creșterea rațelor în regim gospodăresc

O rață adultă care a scos pui vă poate asigura, în toamnă, 100-120 kg de carne. În plus, unele...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate