marți, 24 mai, 2022
22.9 C
București

-

HomepageAdvertorialeDevino Partenerul DJI Agriculture în România

Devino Partenerul DJI Agriculture în România

Dronele revoluționează modul în care sunt realizate lucrările în agricultură, eficientizând mai multe servicii – de la cartarea terenului și înregistrarea datelor, până la realizarea tratamentelor fără pierderi și cu impact redus asupra mediului.

Piața dronelor crește constant an de an, iar serviciile devin populare și în rândurile fermierilor din România. Tehnologiile implicate la construcția acestora și sistemele digitale integrate permit fermierilor să manipuleze de sine stătător cu acestea.

DJI, gigantul din industria dronelor care propune unele dintre cele mai revoluționare soluții, acum disponibil pe piața României.

„Ne-am propus să contribuim la dezvoltarea Agrobusiness-ului românesc prin servicii și produse pentru dezvoltarea activității agricole, astfel încât acesta să devină cu adevărat actual și profitabil (SC „Agrigoda” SRL)

Obiectivul principal – revoluționarea domeniului agriculturii în următorii ani cu ajutorul dronelor specializate.

„Suntem ferm convinși că fermierii români vor percepe avantajele, pe care le oferă utilizarea dronelor DJI și a soluțiilor asociate, iar în următorii 3-5 ani vom discuta despre o rată de adopție a noii tehnologii de cel puțin 25% la nivelul marilor ferme din țară”.

De altfel, oportunitățile oferite în prezent de tehnologia dată, ce se află într-o fază avansată de dezvoltare, demonstrează, pe scară largă, beneficiile ce le poate aduce în urma implementării, începând cu drone simple, ce au rolul de monitorizare a culturilor și determinarea, prin analiză ulterioară, a factorilor limitatori în faze incipiente ale acestora până la drone complexe și independente, ce sunt implicate în soluționarea problemelor identificate. 

Dacă vă regăsiți, vă doriți o schimbare și sunteți pasionați de acest domeniu, completați acest formular și vă invităm să deveniți partenerul DJI Agriculture România.

Pentru mai multe detalii, apelați la numărul de telefon +40 775 351 578 sau scrieți pe [email protected].

Advertorial
Advertorial
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

De ce se îngălbenesc și se usucă castraveții abia formați – vezi 7 motive

Fără de fructe sănătoase de la bun început, nu...

Îngrășămintele cu azot: de ce sunt necesare și cum le folosim corect

Azotul, împreună cu fosforul și potasiul, sunt unii dintre cei mai importanți macronutrienți pentru creșterea și dezvoltarea plantelor. Îngrășămintele...

Cezar Gheorghe: Se așteaptă o criză a grâului la nivel mondial

Recolta de grâu la nivel mondial în anul 2022 s-ar putea să fie cu mult mai redusă decât prognozele...

Sprijin pentru fermierii din UE de până la 100.000 euro

Comisia Europeană a propus vineri o măsură excepțională finanțată de Fondul european agricol pentru dezvoltare rurală (FEADR) pentru a...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate