sâmbătă, 1 octombrie, 2022
28.3 C
București

-

HomepageAdvertorialeDevino Partenerul DJI Agriculture în România

Devino Partenerul DJI Agriculture în România

Dronele revoluționează modul în care sunt realizate lucrările în agricultură, eficientizând mai multe servicii – de la cartarea terenului și înregistrarea datelor, până la realizarea tratamentelor fără pierderi și cu impact redus asupra mediului.

Piața dronelor crește constant an de an, iar serviciile devin populare și în rândurile fermierilor din România. Tehnologiile implicate la construcția acestora și sistemele digitale integrate permit fermierilor să manipuleze de sine stătător cu acestea.

DJI, gigantul din industria dronelor care propune unele dintre cele mai revoluționare soluții, acum disponibil pe piața României.

„Ne-am propus să contribuim la dezvoltarea Agrobusiness-ului românesc prin servicii și produse pentru dezvoltarea activității agricole, astfel încât acesta să devină cu adevărat actual și profitabil (SC „Agrigoda” SRL)

Obiectivul principal – revoluționarea domeniului agriculturii în următorii ani cu ajutorul dronelor specializate.

„Suntem ferm convinși că fermierii români vor percepe avantajele, pe care le oferă utilizarea dronelor DJI și a soluțiilor asociate, iar în următorii 3-5 ani vom discuta despre o rată de adopție a noii tehnologii de cel puțin 25% la nivelul marilor ferme din țară”.

De altfel, oportunitățile oferite în prezent de tehnologia dată, ce se află într-o fază avansată de dezvoltare, demonstrează, pe scară largă, beneficiile ce le poate aduce în urma implementării, începând cu drone simple, ce au rolul de monitorizare a culturilor și determinarea, prin analiză ulterioară, a factorilor limitatori în faze incipiente ale acestora până la drone complexe și independente, ce sunt implicate în soluționarea problemelor identificate. 

Dacă vă regăsiți, vă doriți o schimbare și sunteți pasionați de acest domeniu, completați acest formular și vă invităm să deveniți partenerul DJI Agriculture România.

Pentru mai multe detalii, apelați la numărul de telefon +40 775 351 578 sau scrieți pe [email protected].

Advertorial
Advertorial
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

AFIR a făcut plăţi de peste 7,5 milioane de euro către beneficiarii PNDR

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a virat în...

Cum să elaborați planul de fertilizare la culturile agricole

Atât din rațiuni economice cât și din exigențe de protecție a mediului, se impune o corectă gestionare și folosire...

Premieră pe piața agricolă din România: Agra Asigurări a lansat prima platformă dedicată brokerilor de asigurare pentru emiterea polițelor agricole

Agra Asigurări, compania care a introdus digitalizarea în sectorul asigurărilor agricole, anunță lansarea pe piața din România a platformei...

Agricover anunță că platforma de agricultură digitală Crop 360 este utilizată de 1000 de fermieri

Agricover - liderul pieței de agribusiness din România, anunță atingerea pragului de 1000 de fermieri utilizatori ai platformei de...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate