8.6 C
București
vineri, 15 octombrie, 2021

-

HomepageAdvertorialeDevino Partenerul DJI Agriculture în România

Devino Partenerul DJI Agriculture în România

spot_img

Dronele revoluționează modul în care sunt realizate lucrările în agricultură, eficientizând mai multe servicii – de la cartarea terenului și înregistrarea datelor, până la realizarea tratamentelor fără pierderi și cu impact redus asupra mediului.

Piața dronelor crește constant an de an, iar serviciile devin populare și în rândurile fermierilor din România. Tehnologiile implicate la construcția acestora și sistemele digitale integrate permit fermierilor să manipuleze de sine stătător cu acestea.

DJI, gigantul din industria dronelor care propune unele dintre cele mai revoluționare soluții, acum disponibil pe piața României.

„Ne-am propus să contribuim la dezvoltarea Agrobusiness-ului românesc prin servicii și produse pentru dezvoltarea activității agricole, astfel încât acesta să devină cu adevărat actual și profitabil (SC „Agrigoda” SRL)

Obiectivul principal – revoluționarea domeniului agriculturii în următorii ani cu ajutorul dronelor specializate.

„Suntem ferm convinși că fermierii români vor percepe avantajele, pe care le oferă utilizarea dronelor DJI și a soluțiilor asociate, iar în următorii 3-5 ani vom discuta despre o rată de adopție a noii tehnologii de cel puțin 25% la nivelul marilor ferme din țară”.

De altfel, oportunitățile oferite în prezent de tehnologia dată, ce se află într-o fază avansată de dezvoltare, demonstrează, pe scară largă, beneficiile ce le poate aduce în urma implementării, începând cu drone simple, ce au rolul de monitorizare a culturilor și determinarea, prin analiză ulterioară, a factorilor limitatori în faze incipiente ale acestora până la drone complexe și independente, ce sunt implicate în soluționarea problemelor identificate. 

Dacă vă regăsiți, vă doriți o schimbare și sunteți pasionați de acest domeniu, completați acest formular și vă invităm să deveniți partenerul DJI Agriculture România.

Pentru mai multe detalii, apelați la numărul de telefon +40 775 351 578 sau scrieți pe [email protected].

Advertorial
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Fermierii francezi ar putea renunţa la cultivarea porumbului din cauza lipsei îngrăşămintelor

Creşterea preţurilor şi livrările limitate de îngrăşăminte au majorat costurile pentru cultivatorii de cereale din Franţa şi i-ar putea...
- adv -spot_img

Valoarea producţiei agricole din România a scăzut cu 15,4% în 2020

Valoarea producţiei în agricultură a scăzut anul trecut cu 15,4% faţă de anul anterior, până 81,4 miliarde de lei...

Fabricile de îngrăşăminte din Europa ar putea să îşi închidă porţile pentru totdeauna

Închiderile temporare ale unor fabrici de îngrăşăminte din Europa, din cauza creşterii explozive a preţului gazelor naturale, ar putea...

Noi pe Facebook

De citit

Comentarii recente

- adv -spot_img

S-ar putea să te interesezeRELAȚIONATE
Recomandările redacției