18.6 C
București
vineri, 29 septembrie, 2023

-

HomepageAdvChișinău: Inovație și tradiție în agricultură la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo

Chișinău: Inovație și tradiție în agricultură la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo

În perioada 19-22 octombrie 2023, la Chișinău, va avea loc Săptămâna agroindustrială – un eveniment de amploare care reunește companii locale și regionale din domeniul agriculturii.

Evenimentul este organizat de C.I.E. MOLDEXPO S.A. și beneficiază de sprijinul oficial al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova. Agrobiznes este partener media.

Săptămâna agroindustrială este împărțită în trei părți principale:

  • MOLDAGROTECH (autumn) este o expoziție internațională de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial. La această expoziție, participanții prezintă combine, tractoare, instrumente de grădinărit, echipamente pentru creșterea animalelor și a păsărilor, precum și alte produse și tehnologii destinate agriculturii.
  • FARMER este o expoziție-târg de produse, utilaje și tehnologii agricole. La această expoziție, participanții prezintă produse agricole, produse de protecție a plantelor, îngrășăminte, medicamente veterinare, materiale săditoare și alte produse și servicii destinate agriculturii.
  • Târgul Toamna de Aur este un târg de produse agricole proaspete, fructe și legume, miere și alte produse tradiționale moldovenești.

Săptămâna agroindustrială este un eveniment important pentru sectorul agroindustrial din Republica Moldova și din regiune. Evenimentul este o oportunitate excelentă pentru fermieri de a afla despre cele mai noi tendințe și tehnologii din domeniul agriculturii, de a face contacte cu furnizori și distribuitori și de a descoperi produse și servicii noi pentru afacerile lor.

Data și locul evenimentului

Săptămâna agroindustrială va avea loc în perioada 19-22 octombrie 2023 la Chișinău, Republica Moldova. Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul orar 10:00-17:00. Participarea la Săptămâna agroindustrială este gratuită pentru vizitatori.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

BASF Innovation Hub 2023 prelungește termenul de înscrieri cu două săptămâni

BASF și AHK România revin cu noutăți în ceea...

Conferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie

Cea de-a IX-a ediție a Conferinței „Business-ul Fructelor în Republica Moldova”, cel mai important eveniment național în domeniul fructelor, va avea...

DN AGRAR, creștere de aproape 30% a cifrei de afaceri și triplarea profitului în primul semestru din 2023

DN AGRAR Group (simbol BVB: DN), cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, lider în producţia de lapte...

Corteva prezintă fermierii campioni la rapiță din Transilvania

Fermierii din zona Transilvaniei au terminat campania de semănat din această toamnă, se pregătesc deja de primele intervenții în...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole