7.9 C
București
joi, 18 aprilie, 2024

-

HomepageAdvChișinău: Inovație și tradiție în agricultură la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo

Chișinău: Inovație și tradiție în agricultură la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo

În perioada 19-22 octombrie 2023, la Chișinău, va avea loc Săptămâna agroindustrială – un eveniment de amploare care reunește companii locale și regionale din domeniul agriculturii.

Evenimentul este organizat de C.I.E. MOLDEXPO S.A. și beneficiază de sprijinul oficial al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova. Agrobiznes este partener media.

Săptămâna agroindustrială este împărțită în trei părți principale:

  • MOLDAGROTECH (autumn) este o expoziție internațională de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial. La această expoziție, participanții prezintă combine, tractoare, instrumente de grădinărit, echipamente pentru creșterea animalelor și a păsărilor, precum și alte produse și tehnologii destinate agriculturii.
  • FARMER este o expoziție-târg de produse, utilaje și tehnologii agricole. La această expoziție, participanții prezintă produse agricole, produse de protecție a plantelor, îngrășăminte, medicamente veterinare, materiale săditoare și alte produse și servicii destinate agriculturii.
  • Târgul Toamna de Aur este un târg de produse agricole proaspete, fructe și legume, miere și alte produse tradiționale moldovenești.

Săptămâna agroindustrială este un eveniment important pentru sectorul agroindustrial din Republica Moldova și din regiune. Evenimentul este o oportunitate excelentă pentru fermieri de a afla despre cele mai noi tendințe și tehnologii din domeniul agriculturii, de a face contacte cu furnizori și distribuitori și de a descoperi produse și servicii noi pentru afacerile lor.

Data și locul evenimentului

Săptămâna agroindustrială va avea loc în perioada 19-22 octombrie 2023 la Chișinău, Republica Moldova. Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul orar 10:00-17:00. Participarea la Săptămâna agroindustrială este gratuită pentru vizitatori.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Produsele pentru tratarea semințelor sunt soluții sustenabile pentru fermieri

Succesul fermierilor poate depinde în mare măsură de protecția...

Suc de soc și hibiscus bio – aliatul unui sistem imunitar sănătos

Produsele naturale, precum sucurile 100% fruct, siropurile, dulceața și produse deshidratate, devin tot mai populare în rândul celor care...

Sigma CVM România – membră a Grupului de Companii Saracakis, anunță participarea sa la mai multe târguri agricole cheie din întreaga țară 

Sigma CVM România www.saracakis.ro, membră al Grupului de Companii Saracakis, este mândră să anunțe participarea sa la târgurile agricole...

Liderul pieței de carne de pui din România – premiat pentru Inovare în Sustenabilitate

Proiectul „De la bob la furculiță și „înapoi”, dezvoltat și implementat de TRANSAVIA, liderul industriei avicole din România, a fost...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole