20 C
București
luni, 27 mai, 2024

-

HomepageAdvChișinău: Inovație și tradiție în agricultură la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo

Chișinău: Inovație și tradiție în agricultură la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo

În perioada 19-22 octombrie 2023, la Chișinău, va avea loc Săptămâna agroindustrială – un eveniment de amploare care reunește companii locale și regionale din domeniul agriculturii.

Evenimentul este organizat de C.I.E. MOLDEXPO S.A. și beneficiază de sprijinul oficial al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova. Agrobiznes este partener media.

Săptămâna agroindustrială este împărțită în trei părți principale:

  • MOLDAGROTECH (autumn) este o expoziție internațională de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial. La această expoziție, participanții prezintă combine, tractoare, instrumente de grădinărit, echipamente pentru creșterea animalelor și a păsărilor, precum și alte produse și tehnologii destinate agriculturii.
  • FARMER este o expoziție-târg de produse, utilaje și tehnologii agricole. La această expoziție, participanții prezintă produse agricole, produse de protecție a plantelor, îngrășăminte, medicamente veterinare, materiale săditoare și alte produse și servicii destinate agriculturii.
  • Târgul Toamna de Aur este un târg de produse agricole proaspete, fructe și legume, miere și alte produse tradiționale moldovenești.

Săptămâna agroindustrială este un eveniment important pentru sectorul agroindustrial din Republica Moldova și din regiune. Evenimentul este o oportunitate excelentă pentru fermieri de a afla despre cele mai noi tendințe și tehnologii din domeniul agriculturii, de a face contacte cu furnizori și distribuitori și de a descoperi produse și servicii noi pentru afacerile lor.

Data și locul evenimentului

Săptămâna agroindustrială va avea loc în perioada 19-22 octombrie 2023 la Chișinău, Republica Moldova. Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul orar 10:00-17:00. Participarea la Săptămâna agroindustrială este gratuită pentru vizitatori.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Pyxides, trei substanțe active consacrate într-o combinație unică

Porumbul este planta de cultură cea mai sensibilă și...

Exim Banca Românească şi Export Credit Greece vor colabora pentru dezvoltarea comerţului şi investiţiilor

Exim Banca Românească, în calitate de agenţie de export a României, şi Export Credit Greece au semnat un memorandum...

Ghidul fermierului care cultivă floarea-soarelui. De la cultivare și îngrijire, la tratament, riscuri și recoltare

Particularități generale ale culturii de floarea-soarelui România se situează pe primul loc în UE, la suprafața cultivată cu floarea-soarelui și...

CFRO: Au început înscrierile în programul „Tineri Lideri pentru Agricultură”, Ediția 2024-2025

Clubul Fermierilor Români anunță că în prezent există o Comunitate de peste 300 de absolvenți, construită în cadrul Programului „Tineri Lideri pentru...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole