11.8 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

-

HomepageAdvChișinău: Inovație și tradiție în agricultură la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo

Chișinău: Inovație și tradiție în agricultură la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo

În perioada 19-22 octombrie 2023, la Chișinău, va avea loc Săptămâna agroindustrială – un eveniment de amploare care reunește companii locale și regionale din domeniul agriculturii.

Evenimentul este organizat de C.I.E. MOLDEXPO S.A. și beneficiază de sprijinul oficial al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova. Agrobiznes este partener media.

Săptămâna agroindustrială este împărțită în trei părți principale:

  • MOLDAGROTECH (autumn) este o expoziție internațională de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial. La această expoziție, participanții prezintă combine, tractoare, instrumente de grădinărit, echipamente pentru creșterea animalelor și a păsărilor, precum și alte produse și tehnologii destinate agriculturii.
  • FARMER este o expoziție-târg de produse, utilaje și tehnologii agricole. La această expoziție, participanții prezintă produse agricole, produse de protecție a plantelor, îngrășăminte, medicamente veterinare, materiale săditoare și alte produse și servicii destinate agriculturii.
  • Târgul Toamna de Aur este un târg de produse agricole proaspete, fructe și legume, miere și alte produse tradiționale moldovenești.

Săptămâna agroindustrială este un eveniment important pentru sectorul agroindustrial din Republica Moldova și din regiune. Evenimentul este o oportunitate excelentă pentru fermieri de a afla despre cele mai noi tendințe și tehnologii din domeniul agriculturii, de a face contacte cu furnizori și distribuitori și de a descoperi produse și servicii noi pentru afacerile lor.

Data și locul evenimentului

Săptămâna agroindustrială va avea loc în perioada 19-22 octombrie 2023 la Chișinău, Republica Moldova. Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul orar 10:00-17:00. Participarea la Săptămâna agroindustrială este gratuită pentru vizitatori.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...

Tractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Ce ne puteți spune despre participarea Sigma CVM România la târgul Agraria din acest an?  „Participarea Sigma CVM România la...

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile de investiții, iar județul Timiș este unul dintre orașele cheie...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole